سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CEUCONF03_294
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 276
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استخراج مفاهیم تاثیر گذار بر تعامل اجتماعی دربافت فرسوده ( نمونه موردی محله عودلاجان تهران )
چکیده مقاله:
امروزه بافت های قدیمی شهرها ، دیگر پاسخگوی نیازهای کنونی ساکنان خود نبوده ونیاز به احیا وبازسازی احساس میشود وبه دلیل داشتن اهمیت تاریخی وفرهنگی اعمال تغییرها باید سنجیده ویا کمترین خطا صورت گیرد ازاین جهت دراین مقاله به مطالعه وبررسی تحقیق های صورت گرفته دراین حوزه پرداخته ونکات مورد نظر مشترک در بین پژوهشهای این مفاهیم مورد بررسی وتحلیل قرار گرفت دراین مقاله از روش مطالعه کتابخانه ای وتحلیل داده ها به شیوه تحلیل محتوای کیفی استفاده شد تا مفاهیم تاثیر گذار برتعامل اجتماعی در بافت فرسوده تعیین شوند نتیجه بررسی مقاله ها نشان داد که مفاهیم فضای سبز وبازکارآمد کیفیت های بصری وسبکه دسترسی معابر مفاهیم تاثیر گذار برتعامل اجتماعی در بافت فرسوده هستند.
کلیدواژه ها:
بافت فرسوده ، تعامل اجتماعي ، عودلاجان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/493071/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هدایت نظری، فواد و اخلاصی، احمد و خاکزند، مهدی،1394،استخراج مفاهیم تاثیر گذار بر تعامل اجتماعی دربافت فرسوده ( نمونه موردی محله عودلاجان تهران )،سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/493071
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، هدایت نظری، فواد؛ احمد اخلاصی و مهدی خاکزند)
برای بار دوم به بعد: (1394، هدایت نظری؛ اخلاصی و خاکزند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید اتوماتیک شبه-آنتولوژی به روش استخراج مفاهیم از وب
- یک روش پیشنهادی برای استخراج مفاهیم دامنه
- طبقه بندی تصاویر سنجش از دور فراطیفی به کمک ماشین های بردار پشتیبان
- مکان یابی بهینه ایستگاه های اتوبوس بر اساس مدل AHP با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهر ایذه)
- تحلیل سیگنالهای الکتروآنسفالوگرافی برای تشخیص بیماری صرع با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مشخصه های موثر بر افزایش حس سرزندگی در محله قصرالدشت شیراز مستخرج از پایان نامه با موضوع طراحی مرکز تجمع محله ای با رویکرد افزایش حس سرزندگی در محله قصرالدشت شیراز
- واکاوی استفاده از سیستم های دیاگرید (سازهای نوین) در ساختمان های بلندمرتبه با رویکرد معماری پارامتریک، نمونه پژوهش: ساختمان سوییس ری لندن
- جایگاه فنآوری در معماری سنتی و نوین (مطالعه موردی: ایران)
- تاثیر مولفه های معماری در مدارس هوشمند، بر میزان حس تعلق مکانی در کودکان
- تاثیر امنیت و فضای جنسیتی بر افزایش حضور بانوان در فضای شهری (نمونه موردی: پارک بانوان شیراز)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.