تأثیر عناصر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند و رابطه آن با پاسخ های مشتری و ارائه مدل مناسب
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 789
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MKTRCONF01_130
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
ارزش ویژه برند یک مفهوم اساسی در بازاریابی است. گرچه تحقیقات گسترده ای در خصوص ارزش ویژه برند انجام شده است، ادبیات این موضوع بطور گسترده ای بخش بخش شده است و بدون قطعیت است. تعاریف زیادی از ارزش ویژه برند ارائه و پیشنهاد شده است. در این زمینه مدل های متفاوتی ارائه شده است که عوامل تأثیرگذار و نتایج را شناسایی کرده اند که گاهاً متفاوت بوده و از متغیرهایی متفاوتی نام برده اند. و اغلب یا تنها بر عوامل تأثیرگذار بر ارزش ویژه برند و یا بر تأثیر ارزش ویژه برند بر پاسخ های مشتری توجه شده، با توجه به این مهم به بررسی عوامل تأثیرگذار بر ارزش ویژه برند بر پاسخ های مشتری توجه شده. با توجه به این مهم به بررسی عوامل تأثیرگذار بر ارزش برند و تأثیرات آن بر پاسخ های مشتری با یک نگاه جامع که هر دو بعد را دربر دارد احساس نیاز می شود. در این تحقیق قصد داریم که یک مدل بهینه برای شرکت سامسونگ طراحی کرده تا بررسی شود که هم کدام متغیرها می توانند بیشترین تدثیر را دارا باشند و هم چه اثری بر رفتار و پاسخ مشتری خواهند گذاشت. منظور از انجام این تحقیق معرفی مدل مفهومی تأثیر عناصر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند و رابطه آن با پاسخ های مشتری است. این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی بوده و اطلاعات میدانی با ابزار پرسشنامه جمع آوری گردید. جامعه آماری این تحقیق شامل مصرف کنندگان محصولات صوتی و تصویری سامسونگ می باشد. حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران در جامعه نامحدود 384 مورد ارزیابی گردید و تجزیه و تحلیل داده ها توسط نرم افزارهای آماری spss, lisrel به روش مدلسازی معادلات ساختاری انجام شد. نتایج تحقیق نشان داد حاکی از وجود رابطه مثبت میان متغیرهای تحقیق و برازش مدل مفهومی تحقیق بوده است.
کلیدواژه ها:
ارزش ویژه برند مبتنی بر مصرف کننده ، پاسخ مصرف کننده آمیخته بازاریابی
نویسندگان
اکرم قلیچ خان
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش بازاریابی، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی، واحد علوم و تحقیقات ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ایران
حمیدرضا سعیدنیا
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :