تحلیل کاهش دینامیکی ولتاژ نقطه اتصال مشترک (PCC) با استفاده از محدود کننده جریان خطا ابررسانایی (SFCL) درانواع خطاهای نامتقارن
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,129
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELEMECHCONF03_0497
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
با قرار دادن یک محدودساز ابر رسانایی در سیستم توزیع می توان مقدار جریان خطا را به سه تا پنج برابر جریان نامی تجهیزات محدود کرد و لذا ضرورتی برای افزایش مقادیر نامی کلیدهای قدرت و فیوزها وجود نخواهد داشت. در سال های اخیر با ساخت سیم های ابر رسانای چند رشته از نوع YBCO، NbTi و BSCCO با درجه حرارت بحرانی بالا، تحقیق و مطالعه در مورد کاربرد آنها به عنوان محدودساز جریان خطا توسعه یافته است. در این مقاله کاهش دینامیکی ولتاژ در لحظه وقوع انواع خطاهای نامتقارن ( خطای تک فاز، خطای دوفاز به زمین، خطای دو فاز به هم، خطای سه فاز نامتقارن و ... ) و چگونگی تشریح آن با استفاده از محدود کننده جریان خطا ابررسانایی نوع مقاومتی (SFCL) تحلیل می شود. افزایش مقدار موثر یا ماکزیمم ولتاژ بین 0/1-0/9 پریونت در فرکانس اصلی برای مدت زمان 0/5 سیکل تا یک دقیقه را به عنوان کاهش دینامیکی ولتاژ تعریف می کنند. که یکی از مسائل کیفیت توان است. این نوع محدودساز جریان خطا ابر رسانایی در شرایط بهره برداری عادی سیستم یک سیم یچ با خاصیت ابررسانایی بوده و مقاومت و افت ولتاژ کمی را باعث می شود ولی به محض وقوع اتصال کوتاه و افزایش جریان از یک حد معینی ( جریان بحرانی ) سیم پیچ مربوط پس از حالت گذرا مقاومت بالایی از خود نشان می دهد و به همین دلیلی جریان خطا کاهش می یابد و می توان جریان خطا را به 3 تا 5 برابر میزان جریان نامی محدود کرد. در این مقاله انواع خطاهای نامتقارن و تحلیل کاهش دینامیکی ولتاژ با استفاده از محدود کننده جریان خطا ابررسانایی نوع مقاومتی بررسی می شود. آنالیز تحلیلی و نتایج شبیه سازی با استفاده از نرم افزار MATLAB ارائه می شود.
کلیدواژه ها:
کاهش دینامیکی ولتاژ (voltage sag) ، محدود کننده جریان خطا ابر رسانایی (SFCL)
نویسندگان
فرزاد فرهادی جاجی بابا
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سودابه سلیمانی
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
فرامرز فقیهی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :