سال انتشار: 1394
محل انتشار: نخستین همایش بین المللی جامع محیط زیست
کد COI مقاله: CGEI01_128
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 209
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آیا محیط زیست ایران پناهگاهی برای آلاینده های چین است؟ تحلیل شواهد تجربی رابطه تجاری ایران-چین
چکیده مقاله:
رشد اقتصادی و توسعه همه جانبه در تمام جوامع در عین حال که اهداف مثبتی تلقی می شوند، دارای اثرات جانبی منفی بر دیگر حوزه ها از جمله محیط زیست هستند. در سالیان اخیر موضوعی که جلب توجه زیادی را برانگیخته، بحث اثرات جانبی منفی جهانی سازی و تجارت آزاد بدون محدودیت بر محیط زیست است، به گونه ای که با ارائه فرضیه پناهگاه آلودگی ، سهم عظیم تجارت و نقش پر رنگ جهانی سازی در انتقال آلاینده ها نمایان تر شده است. در این مطالعه با به کار گیری رهیافت ARDL و آزمون کرانه ها، به آزمون و تحلیل فرضیه پناهگاه آلودگی در رابطه تجاری ایران-چین در بازه زمانی 2004-1987 برای کدهای دورقمی ISIC مربوط به صنایع آلاینده پرداختیم. علاوه بر ارائه چهار الگوی غیر خطی برای هر چهار صنعت، الگوی غیرخطی دیگری نیز با استفاده از داده های تجمیع شده این صنایع برآورد گردید. نتایج حاکی از N شکل بودن منحنی کوزنتس زیست محیطی، سهم بالای تولیدات کارخانه ای در انتشار کربن، تأیید فرضیه پناهگاه آلودگی از ایران به چین برای کدهای 34 و 35 و شناسایی صنایع آلاینده صادراتی با کدهای 35 و 37 که فعالیت تولیدیشان سبب افزایش انتشار دی اکسید کربن می شود، بود.
کلیدواژه ها:
فرضيه پناهگاه آلودگي، تجارت، EKC، آزمون كرانه ها، ARDL
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/478630/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اخباری، رضا و آماده، حمید،1394،آیا محیط زیست ایران پناهگاهی برای آلاینده های چین است؟ تحلیل شواهد تجربی رابطه تجاری ایران-چین،نخستین همایش بین المللی جامع محیط زیست،،،https://civilica.com/doc/478630
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اخباری، رضا؛ حمید آماده)
برای بار دوم به بعد: (1394، اخباری؛ آماده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- همزیستی پسته با قارچ های مایكوریز در خاک های شور
- همبستگی بین اجزای مهم عملکرد چغندرقند در شرایط تنش و بدون تنش شوری
- وضعیت شوری در نواحی ده گانه زراعی-زیستگاهی ایران با نگاهی بر کاربری اراضی
- نمک زدایی زیستی از آب لب شور و آب دریا با استفاده از جلبک های شورپسند
- نقش توسعه کشاورزی پایدار در احیای اراضی شور منطقه سمنان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.