سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: RCEAUD01_230
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 489
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر توسعه مصالح ساختمانی نوین (نمونه موردی:بتن سبک کفی)
چکیده مقاله:
در هر سازمانی چه تولید و چه خدماتی ، مهم ترین عامل برای حفظ و رشد سازمان مشتریان آن هستند. بسیاری از شرکت ها جهت تقویت گرایش مشتریان کالاهای تولیدی خود از راهکار رضایت مشتری استفاده می نمایند. این کار جهت شناسایی افکار آنها صورت می گیرد. هم اکنون استفاده از بتن سبک کفی به عنوان یکی از موارد مهندسی جدید در صنعت ساختمان سازی را به افزایش است لذا پژوهش حاضر با هدف شناسایی عوامل مؤثر بر توسعه بتن سبک از نوع کفی و دسته بندی آنها انجام شده است. از جمله این عوامل عبارتند از: عایق بودن در مقابل گرما و سرما، عایق صوتی،خاصیت ضد حریق بودن،مقاومت در برابر نفوذ اب و یخ بندان، نرم و روان بودن،قابلیت برش پذیری اسان، کاهش هزینه های ساخت بنا،کاهش نیروی انسانی، مناسب بودن برای شیب بندی بام غیره،تا در نهایت محصولی با شرایطی ارائه گردد که منجر به رضایت هرچه بیشتر مصرف کننده، افزایش سهم بازار شرکت های تولیدکننده و نیز افزایش اثربخشی تبلیغات صورت گرفته در مورد محصول گردد. در مقاله حاضر از روش تحلیل عاملی استفاده شده است که دارای مزایایی از قبیل تعداد متغیرها و تشخیص گروه متغیرهای وابسته به یکدیگر می باشد و با استفاده از این روش می توان خصوصیات اصلی محصول را برای ارزیابی کالا مشخص نمود. همچنین برای آزمون فرضیه ها و نتیجه گیری از روش میدانی و ابزار پرسش نامه استفاده شد نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده نشان می دهد عوامل بالا رفتن سرعت اجرا، نرم و روان بودن، قابلیت برش پذیری آسان،عایق صوتی و سبک بودن، رتبه نسبتاً بالایی را کسب کرده اند. که حاکی از اهمیت زیاد این عوامل و تأثیرگذاری آنها برای مشتریان در صنعت ساختمان سازی می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RCEAUD01_230 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/475539/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یعقوب زاده، نوید و عباسی، مرضیه،1394،شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر توسعه مصالح ساختمانی نوین (نمونه موردی:بتن سبک کفی)،کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران معماری شهرسازی،تهران،https://civilica.com/doc/475539
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، یعقوب زاده، نوید؛ مرضیه عباسی)
برای بار دوم به بعد: (1394، یعقوب زاده؛ عباسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی عددی بهسازی خاک روانگرا با شمع و ستون سنگی
- بهسازی خاک های مستعد روانگرایی بااستفاده از ستون سنگی
- عملکرد زمین نرم بهسازی شده با ستون سنگی قرار گرفته در زیر فونداسیون صلب با استفاده از Plaxis 3D
- مطالعه عددی خاک بهسازی شده با ستون سنگی به روش اجزا محدود
- بررسی رفتار گروهی ستون های سنگی ترکیبی در خاک نرم با استفاده از روش عددی به صورت سه بعدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تشکیل لایه انفعالی در سطح آرماتور مدفون در بتن کفی
- مدلسازی و بهینه سازی تاثیر توامان اندازه سایز PET و درصد وزنی آن بر مقاومت فشاری
- تسریع حمله ی سولفاتی خارجی با استفاده از ایجاد محیط دوگانه ی سولفاتی الکتریکی
- بررسی دوام ستون های کامپوزیت بتنی تحت بارهای محوری فشاری و کششی
- The Impact of Foreign Direct Investment on Unemployment: Panel Data Approach
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.