مطالعه عددی رفتار اتصالات در ساختمان های نیمه پیش ساخته با قابلیت استفاده در مناطق زلزله خیز
محل انتشار: همایش ملی مقاوم سازی ایران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,283
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRNC01_098
تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1386
چکیده مقاله:
امروزه ساختمانهای با صفحات ساندویچی، یکی از روشهای ساخت و تولید انبوه و صنعتی می باشد که در این ساختمانها پس از نصب صفحات دیواری و سقفی، بتن در محل کارگاه به روش بتن پاشی انجام می شود . از مزایای این ساختمانها علاوه بر سرعت اجرای زیاد و نیروی کار مورد نیاز کم، عملکرد دوگانه صفحات ساندویچی به عنوان المان معماری و سازه می باشد . لذا با عنایت به باربر بودن دیوارهای فوق در این ساختمانها، اتصالات دیوار به دیوار از اهمیت خاصی برخوردار است . از این رو در این تحقیق، بر مبنای نتایج آزمایش انجام شده بر روی اتصال L شکل دیوار به دیوار، مدلی تحلیلی کالیبره شده است و سپس با استفاده از آن، اتصالات دیوار به دیوار در این سازه ها، در دو نوع گوشه (L) و کناری (T) مورد بررسی قرار گرفته است . در این تحقیق، ضمن تعیین بارهای نهایی اتصال، مکانیزم انهدام آن و همچنین میزان تنش در بتن و فولاد در محل چشمه اتصال مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است .
مطالعات فوق نشان می دهد، مکانیزم انهدام برای اتصالات گوشه (L) و کناری (T) تحت اثر بارهای وارده بر صفحه پا نل اصلی که به صورت رفت و برگشتی اعمال می شود، از نوع انهدام خمشی پانل اصلی و کمانش فولادهای مورب پانل فرعی می باشد . آرماتور اتصال و انتظار در این نوع بارگذاری تنش چندانی متحمل نمی شوند اما تأثیر آرماتور انتظار در تعیین محل ایجاد ترک و گسترش آن تعیین کننده می باشد . تنش در بتن فشاری، در چشمه اتصال چندان قابل ملاحظه نبوده و در محدوده خطی باقی می ماند و این در حالی است که تنش کششی در چشمه اتصال بیشتر از مقاومت کششی بتن می باشد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدجواد فدایی
استادیار بخش عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان
امیر شایسته
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :