سال انتشار: 1387
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 10، شماره: 39
کد COI مقاله: JR_JEE-10-39_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 348
فایل این مقاله در 37 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 37 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی عملکرد بخش آموزش عالی در سال ۱۳۸۵: فرایند، نتایج و دستاوردها
چکیده مقاله:
بهره گیری از سازکار ارزیابی از جمله اصلی ترین و در عین حال مقبول ترین روش های بررسی توان و کیفیت عملکردی نظام اموزش عالی محسوب می شود. در اینجا فرهنگ موجود در نظام نقش تعیین کننده ای در تدارک سازکارهای ارزیابی ایفا می کند. در جریان ارزیابی عملکرد، کلیه ارکان دستگاه های اجرایی بررسی و نقاط قوت و ضعف عملکردی آنها در ابعاد عمومی و اختصاصی مشخص می شود. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز از این قائده مستثنا نیست و در سال های ۱۳۸۴،۱۳۸۰-۸۳ و ۱۳۸۵ عملکرد حوزه های ستادی و دانشگاهی خود را مورد ارزیابی قرار داده است. در مقاله حاضر نیز نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۵ بررسی شده است. بدین منظور، فرایندها و ساختار اجرایی ارزیابی عملکرد وزارت در سال ۱۳۸۵ توصیف و نتایج اجرای ارزیابی عملکرد حوزه های ستادی و دانشگاهی به تفکیک و بر حسب عوامل و شاخص های مصوب ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JEE-10-39_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/464181/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مختاریان، فرانک و محمدی، رضا و پرند، کورش و پورعباس، عبدالرسول،1387،ارزیابی عملکرد بخش آموزش عالی در سال ۱۳۸۵: فرایند، نتایج و دستاوردها،https://civilica.com/doc/464181
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، مختاریان، فرانک؛ رضا محمدی و کورش پرند و عبدالرسول پورعباس)
برای بار دوم به بعد: (1387، مختاریان؛ محمدی و پرند و پورعباس)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- ارزیابی کیفیت خدمات دانشگاهی از منظر دانشجویان: مقایسه دانشکده های فنی مهندسی یک دانشگاه جامع و یک دانشگاه صنعتی در تهران(1396)
- ارایه ی دستورالعمل های طراحی، به منظور افزایش تعاملات اجتماعی در اقامت گاه های دانشجویی (بر پایه ی مطالعات روانشناسی اجتماعی در زمینه ی گروه های اجتماعی)(1395)
- طراحی چارچوب تدریس مؤثر در نظام آموزش عالی مهارت و فناوری(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش " ایستگاه مهربانی" در ایجاد نوع دوستی در بین دانش آموزان
- بررسی میزان مشارکت اولیا و دانش آموزان در امور آموزشی و تربیتی دبستان شیخ طوسی (شهرستان تاکستان)
- کاهش تاثیر اضطراب امتحان بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- چگونه توانستم « والدین آزاری» دانش آموزانم را بهبود بخشم؟
- چگونه بدرفتاری دانش آموزانم را مدیریت کردم؟: یک اقدام پژوهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۹) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش وپرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره «۱۰» ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.