بررسی و نقد پیش فرض های والدین و معلمان در خصوص جایگاه رایانه و ابزارهای الکترونیکی در کیفیت تعلیم و تربیت شاگردان با تاکید برمدارس متوسطه هوشمند شهرستان شیروان
محل انتشار: کنفرانس ملی دستاورهای نوین در برق وکامپیوتر
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 693
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCAEC01_021
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر بررسی و نقد پیش فرض های والدین و معلمان در خصوص جایگاه ابزار های آموزشی در کیفیت تعلیم و تربیت شاگردان با تاکید بر مدارس متوسطه هوشمند شهرستان شیروان بود. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش توصیفی– استنباطی است. جامعه آماری تحقیق حاضر، شامل کلیه والدین و مربیان دانش آموزان مقطع متوسطه هوشمند که درسال تحصیلی 1394 - 1393 می باشند که مجموع آنها 215 نفر می باشند. باتوجه به محدود بودن کل جامعه، حجم نمونه این پژوهش راتشکیل داده است ابزار جمعآوری اطلاعات را پرسشنامههای محقق ساخته میباشد. دادهها باستفاده از روش خی دو مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد معلمان اساس تعلیم و تربیت در دنیای امروز را استفاده از فناوری در آموزش میدانند ولی اولیا اساس تعلیم و تربیت را تنها فناوری نمی دانند. همچنین معلمان و اولیا بر نقش رابطه تعاملی معلم و شاگرد در آموزش و یادگیری تاکید دارند و معلمان بر این باورند که تکیه افراطی بر فناوری آموزشی به غفلت از نقش معلم می انجامد ولی نظر اولیا بر خلاف نظر معلمان است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اکرم صالحی
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور
حسن باقری نیا
استادیار دانشگاه حکیم سبزواری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :