سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: IMSYM02_083
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 607
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت پسماندهای هسته ای و روشهای نوین کنترل آنها
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از مواد رادیواکتیو در مراکز تحقیقاتی، پزشکی ، صنعتی ، کشاورزی و ... سبب تولید مواد زاید خطرناک رادیواکتیو می گردد .ضایعات تولیدی به دلیل دارا بودن خواص فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی متفاوت باید بر اساس قوانین و استانداردهای ویژه مدیریت شوند. عدم توجه به مدیریت صحیح پسماندهای هسته ای ، که این پسماندها علاوه بر سمی بودن ، پرتوهای رادیواکتیو را نیز از خود ساطع می کنند باعث بروز آثار سوء بر روی سلامت انسان و آلودگی محیط زیست می گردند. بدین سبب طبقه بندی این پسماندها بر اساس معیارهای مختلف مانند منبع تولید ، سطح اکتیویته ، حالت فیزیکی ، پرتوزایی و غیره ضروری است. در این تحقیق تلاش گردیده است تا ضمن بر شمردن انواع پسماندهای هسته ای ، به روش های متفاوت جمع آوری و دفع اصولی آنها بر اساس خصوصیات مختلف پرداخته شودو راهکارهای مدیریت و پایش زیستمحیطی در راستای کاهش آثار سوء این گونه پسماندها بر انسان و محیط زیست ارایه گردد.
کلیدواژه ها:
مدیریت پسماند، مواد رادیواکتیو، طبقه بندی، جمع آوری و دفع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/460833/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سبز قبایی، غلامرضا و رئیسی، مرضیه و وزدانی، صغری،1394،مدیریت پسماندهای هسته ای و روشهای نوین کنترل آنها،دومین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/460833
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، سبز قبایی، غلامرضا؛ مرضیه رئیسی و صغری وزدانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، سبز قبایی؛ رئیسی و وزدانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر مفهوم جنگ سایبری و برخی تکنیک های آن
- امنیت سایبری، تهدیدها و اثرات آن بر امنیت ملی
- نقش حفاظت اطلاعات یگان های نظامی در پیشگیری از جرایم سایبری در محیط نظامی
- نقش اصول پدافند غیر عامل در رفع تهدیدات سایبری و تاثیر آن بر امنیت ملی
- تحلیل تهدیدات تروریستی و امنیت زیرساخت های حیاتی شهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مولفه های مهارت ارتباطی موثر مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
- بررسی وضعیت توانمندی کارکنان سازمان های ورزشی در زمان بحران در زمینه ورزش
- معلم و اضطراب دانش آموزان
- بررسی مفهوم آزادی و وطن در اشعار محمود سامی البارودی و عارف قزوینی
- نجیب محفوظ و حیاته الأدبیة
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.