سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CGCO01_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 524
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رهیافتی به عملکرد روانشناختی رنگ در بازی های رایانه ای
چکیده مقاله:
امرزه بازیهای رایانهای تنها به عنوان یک سرگرمی برای گذران اوقات فراغت محسوب نمیشوند بلکه عامل بسیار مهمی برای انتقال مفاهیم نمادین و نشانهای ،مسائل فرهنگی و اعتقادی و ... میباشند. بازیهای رایانهای میتوانند تاثیرات مثبتو منفی روی اقشار جامعه به خصوص کودکان داشته باشند . آنچه در طراحی یک بازی رایانهای حائز اهمیت است استفاده از ویژگیهایی برای بهبود و نتیجهگیری موثر در یک بازی رایانهای است. با در نظر گرفتن تاثیرات روانشناسی رنگ و بهکارگیری مناسب آن در بازیهای رایانهای، میتوان بسیاری از مفاهیم را به ذهن مخاطب بازی رایانهای القا کرد . بهترینراه برای سنجش میزان تاثیرگذاری رنگ، سنجش آن از طریق مشاهده است .در این پژوهش با مطالعه جنبههای مختلف روانشناسی رنگ و شناسایی ویژگیهای منحصر به فرد رنگها ، تاثیرات روانشناختی رنگ در بازیهای رایانهای بر رویکاربران مورد بررسی قرارگرفته است. به منظور درک نقش رنگ در القای خودآگاه ، نیمخودآگاه و ناخودآگاه مفاهیم به مخاطبان بازیهای رایانهای جامعه آماری شامل 011 نفر در رده سنی 53 01 سال انتخاب شد. جامعه آماری هدف با - استفاده از طراحی یک پرسش نامه و شبیهسازی بخشهایی از یک بازی رایانهای مورد ارزشیابی قرارگرفتند . نتایج به دستآمده از این پژوهش به خوبی عملکرد افراد را در مواجهه با رنگ نشان میدهد. افراد مورد سنجش بدون آگاهی از نتایج و تنها از لحاظ واکنشهای فردی، واکنشهای اجتماعی، واکنشهای فرهنگی اقلیمی، واکنشهای آگاهانه، واکنشهایناخودآگاه و واکنشهای بیولوژیک به سوالات پاسخ دادند. نتایج به دستآمده بیانگر این است که واکنشهای افراد در بازی- های کامپیوتری نسبت به رنگها با تئوریهای بیان شده در این حوزه انطباق دارد و میتوان از رنگ و تئوریهای آن در راستای اهداف مشخص و به گونهای کاربردی استفادهکرد.
کلیدواژه ها:
رنگ، روانشناختي، بازيرايانهاي، بازيهيجاني ماجراجويي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/457067/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، سیده نوشین و فروزنده، آیناز و روحی، صمد و صلح کننده سردرودی، مریم،1394،رهیافتی به عملکرد روانشناختی رنگ در بازی های رایانه ای،اولین کنفرانس ملی بازیهای رایانهای؛ فرصتها و چالشها،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/457067
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، موسوی، سیده نوشین؛ آیناز فروزنده و صمد روحی و مریم صلح کننده سردرودی)
برای بار دوم به بعد: (1394، موسوی؛ فروزنده و روحی و صلح کننده سردرودی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- افزایش حس غوطه وری در بازیهای مبتنی بر تلفنهای هوشمند با استفاده از واقعیت افزوده
- شناسایی عوامل موثر بر حس غوطه وری در بازیهای سبک معمایی ماجراجویی با بهرهگیری از تجربه کاربری
- طراحی کاربرد آموزش الفبای فارسی بابهره گیری ازفناوری واقعیت افزوده
- طراحی و پیاده سازی بازی جدی مانی و مانا با روند بازی پویا برای بهبود اختلالات اجتماعی در بیماران اوتیسم
- شناسایی و بکارگیری احساس بازیکن در کنترل جریان بازی و افزایش سطح حس غوطه وری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.