تاثیر ارتفاع روی میزان مواد ثانویه در گیاه مریم گلی در خراسان شمالی(اسفراین)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 581
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CBGCONF02_198
تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395
چکیده مقاله:
مریم گلی گیاهی است چند ساله با نام علمی salvia officinalis و متعلق به خانواده lamiaceae ، دارای ترکیباتی از قبیل اسانس ، فلاونوئید و برخی مواد ثانویه می باشد. هدف از این تحقیق اندازه گیری میزان فنل ، فلاونوئید ، آنتی اکسیدان مریم گلی در ارتفاع های مختلف می باشد . این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در شهرستان اسفراین انجام گردید . عصاره گیری با متانول و اندازه گیری مواد با دستگاه اسپکتروفتومتر صورت گرفت . نتایج نشان داد بیشترین میزان فنل (۲۶/۳ درصد ) در ارتفاع ۱۷۰۰ متری و کمترین میزان فنل(۱۶/۶ درصد) در ارتفاع ۱۶۱۵ متر از سطح دریا ، بیشترین میزان فلاونئید (۳۳/۷درصد) در ارتفاع ۱۹۸۵متری و کمترین میزان فلاونوئید ( ۱۷/۷درصد) در ارتفاع ۱۸۶۰متر از سطح دریا و بیشترین میزان آنتی اکسیدان(۹۷/۹۸درصد)در ارتفاع ۱۹۸۵ متری از سطح دریا و کمترین میزان آنتی اکسیدان( ۵/۵۴ درصد)در ارتفاع ۲۰۳۰ متر از سطح دریا شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهسا عباسی قلعه نو
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
خدایار همتی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :