ارائه مدل مفهومی ارتباط نورومارکتینگ و برندینگ با سود: بررسی ارتباط بازاریابی عصبی و اشتیاق به برندبا سود بوسیله ترسیم نقشه ذهنی مشتریان با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری
تعداد صفحات: 14 | تعداد نمایش خلاصه: 1230 | نظرات: 1
(فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه مدل مفهومی ارتباط نورومارکتینگ و برندینگ با سود: بررسی ارتباط بازاریابی عصبی و اشتیاق به برندبا سود بوسیله ترسیم نقشه ذهنی مشتریان با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری
سعید نجیب مقدم - دانشجوی کارشناسی ارشدMBA ، موسسه آموزش عالی نور طوبی، تهرانالهام اصغری آق قلعه - دانشجوی کارشناسی ارشد MBA، موسسه آموزش عالی نور طوبی، تهران
چکیده مقاله:
امروزه پژوهشگران دریافته اند که میم توان به مدد فناوری های نوین و علوم شناخت ساختار و عملکرد مغز،دنیای کسب و کار را متحول ساخت، نورومارکتینگ یا بازاریابی عصبی تازه ترین تحول دنیای پزشکی و بازاریابی ،و ابزاری نوین در تحقیقات بازار است. پژوهش حاضر با هدف بررسی ارتباط نورومارکتینگ و برندینگ با سود و ارائه مدلی برای تبیین این ارتباط انجام شده است. شیوه پژوهش توصیفی-تحلیلی از نوع همبستگی است و کاربران اینترنتی عضو در شبکه های اجتماعی که تجربه خرید از فروشگاه های اینترنتی از جمله دیجی کالا، بامیلو و زنبیل را دارند، به عنوان جامعه آماری انتخاب شدند. برای گرد آوری داده ها از پرسشنامه های استاندارد نورومارکتینگ و برندینگ استفاده شد و در نهایت تعداد 385 پرسشنامه قابل استفاده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها به روش مدل سازی معادلات ساختاری و بوسیله نرم افزارهای SPSS و LISREL انجام شد. طبق یافته های پژوهش نورومارکتینگ از شش بعد خود محوری، تضاد پذیری، ملموس و عینیت گرا آغازو پایان، محرک های دیداری و هیجان، و برندینگ از پنج بعد تجربه مشتریان از برند رضایت مشتریان از برند، نگرش مشتریان در مورد برند، دانش مشتریان نسبت به برند و نقشه ذهنی مشتریان متاثر است و میان نورمارکتینگ و برندینگ با سود، ارتباط مثبت و معنادار وجود دارد. همچنین نورومارکتینگ بر دو متغیر برندینگ و نقشه ذهنی مشتریان تاثیر مثبت دارد.
کلیدواژه ها:
نوروماركتينگ، بازاريابي عصبي،برندينگ، اشتياق به برند، نقشه ذهني مشتريان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/452129/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
نجیب مقدم، سعید و اصغری آق قلعه، الهام،1394،ارائه مدل مفهومی ارتباط نورومارکتینگ و برندینگ با سود: بررسی ارتباط بازاریابی عصبی و اشتیاق به برندبا سود بوسیله ترسیم نقشه ذهنی مشتریان با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری،کنفرانس ملی آینده پژوهی،علوم انسانی و توسعه،شیراز،،،https://civilica.com/doc/452129
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1394، نجیب مقدم، سعید؛ الهام اصغری آق قلعه) برای بار دوم به بعد: (1394، نجیب مقدم؛ اصغری آق قلعه) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
درگی، پ، (1393)، "تورومارکتینگ؛ نظریه و کاربرد"، چاپ دوم، انتشارات ...
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.