سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ITCC01_010
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 594
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر همسویی برنامه ریزی استراتژیک کسب و کار و فناوری اطلاعات بر عملکرد سازمانی در شرکت های کوچک و متوسط
چکیده مقاله:
برنامه ریزی استراتژیک در سازمان های امروزی با هدف یکپارچگی استراتژی های کسب و کار و فناوری اطلاعات در جهت اکتساب مزیت رقابتی تهیه می شود. با وجود اهمیت این موضوع، باز هم شاهد گزارش شکست های متعدد شرکت ها در این حوزه هستیم. یکی از دلایل نرخ بالای شکست برنامه ریزی استراتژیک در سازمان ها، توجه بی از حد به یک عامل و عدم توجه کامل به سایر عوامل سازمانی می باشد. در این راستا، ارزیابی آمادگی سازمان برای همسویی استراتژیک باید به عنوان نقطه اولیه و شروع فعالیت طرح های جامع مورد توجه قرار گیرد. در این پژوه با مرور ادبیات موضوع در این حوزه در می یابیم که سازمان های کوچک و متوسط تولیدی و خدماتی در زمینه همسوسازی برنامه استراتژیک کسب و کار و فناوری اطلاعات کمتر کار نموده اند، لذا در این پژوه همسویی برنامه استراتژیک کسب و کار سازمان با سیاست های فناوری اطلاعات مورد آزمون قرار گرفته اسبت. در ادامه نتایج درسازمان های کوچک و متوسط، نشان می دهد سازمان هایی که به همسوسازی فناوری اطلاعات در راستای کسب و کار اقدام نموده اند موفقیت بیشتری نصیب آن ها شده و از عملکرد سازمانی بالاتری نیز بر خوردارند.
کلیدواژه ها:
همسويي برنامه ريزي استراتژيك، برنامه ريزي استراتژي كس و كار، برنامه ريزي استراتژي فناوري اطلاعات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/450798/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرمانشاه، علی و احمدی، مجتبی و سپهر نیا، رویا و رسول زاده، ویدا،1394،تاثیر همسویی برنامه ریزی استراتژیک کسب و کار و فناوری اطلاعات بر عملکرد سازمانی در شرکت های کوچک و متوسط،کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات،تربت حیدریه،،،https://civilica.com/doc/450798
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کرمانشاه، علی؛ مجتبی احمدی و رویا سپهر نیا و ویدا رسول زاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، کرمانشاه؛ احمدی و سپهر نیا و رسول زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی آمادگی الکترونیکی برای پذیرش دولت الکترونیک در سازمان های دولتی (مطالعه موردی)
- تاثیر مدیریت منابع انسانی استراتژیک بر عملکرد سازمانی
- تدوین استراتژی به روش چارچوب جامع تدوین استراتژی مطالعه موردی: شرکت اینترنتی شاتل
- مقدمه ای بر کارآفرینی، سیرتاریخی، مدل ها و شاخص های اندازه گیری آن متناسب با وضعیت ایران
- هوشمندی سازمانی در زیر ساخت شبکه دانش در سازمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- ارزیابی آمادگی بانک های ایران در به کارگیری داده های بزرگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.