روش تونلزنی در زون سرپانتین تونل انتقال آب گاوشان
محل انتشار: سومین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن
سال انتشار: 1381
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,677
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SMEC03_030
تاریخ نمایه سازی: 25 دی 1386
چکیده مقاله:
گستره طرح گاوشان قسمتی از شمال استان کرمانشاه و جنوب استان کردستان را در بر می گیرد. قسمت شمالی در حوزه رودخانه سیروان قرار داشته و قسمت جنوبی از سرشاخه های شمالی حوزه رودخانه کرخه می باشد. این طرح شامل یک سد خاکی و یک تونل انتقال آب می باشد که آب را از حوزه آبریز خارجی به سرشاخه های رودخانه کرخه منتقل می نماید. طول تونل انتقال آب 20/18 کیلومتر، قطر حفاری 5 تا 5/5 متر و قطر نهایی 4/30 تا 4/80 متر می باشد. بر اساس مطالعات ژئوتکنیکی مغزه های حفاری و نیز برداشتهای سطحی در مسیر تونل 6 نوع وضعیت و کیفیت سنگ پیش بینی گردیده است.
تونل انتقال آب گاوشان در قسمتی از مسیر خود از زون سرپانتینه و ناپایدار عبور می کند که به دلیل وجود گسل های فراوان و در نتیجه حضور آب در زون مزبور، تمهیدات ویژه ای برای حفاری و تحکیم تونل در نظر گرفته می شود. روش تونلزنی در نظر گرفته شده در زون سرپانتین بر طبق اصول NATM بوده است که در این مقاله به بررسی سیکل حفاری و تحکیم تونل انتقال آب گاوشان در این زون خواهیم پرداخت. در پایان نیز نقایص روش اعمال شده، مورد بررسی قرار می گیرد.
نویسندگان
محمد دلفروزی
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :