تحلیل شبیه سازی سیستم باربری نوار نقاله
محل انتشار: سومین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن
سال انتشار: 1381
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,072
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SMEC03_011
تاریخ نمایه سازی: 25 دی 1386
چکیده مقاله:
در یک عملیات معدنی، سیستم باربری جزء میانی سیستم های بارگیری و تخلیه است که مجموع این 3 سیستم، حمل مواد را تشکیل می دهند. کارایی سیستم های جابه جایی مواد توسط ترکیبی از فرایندهای موجود، خط انتظار و تخصیص و تعویض تجهیزات مشخص می شود. دقت در این پارامترها در چارچوب تحلیل سیستمها، کارایی سیستم های باربری را افزایش می دهد. در غیر این صورت در بعضی محل های پیش بینی نشده، گلوگاه به وجود خواهد آمد که عمده ترین عامل آن وجود بار بیش از حد معین در خط حمل مواد است. در اینجا عبارت "تحلیل سیستم ها" برای تشریح یک راه کلی استفاده می شود که اجزاء یک سیستم یکپارچه را به صورت یک ماهیت واحد نمایش می دهد، یعنی یک سیستم، که در هر جزء آن برای تطبیق مناسب با سایر اجزاء، طراحی می شود. در این مقاله از بین راه های مختلف انتقال مواد، سیستم باربری نوار نقاله از نقطه نظر شبیه سازی سیستم مورد بررسی قرار گرفته است، در یک مدل تحلیل سیستم باربری، برای ایجاد تداوم، دو جزء مهم دیگر سیستم یعنی سیستم بارگیری و سیستم تخلیه نیز در نظر گرفته می شوند. از جمله تازه ترین کاربردهای کامپیوتر در معدن کاری سطحی، استفاده از آن در شبیه سازی سیستم باربری مواد می باشد. تولید کننده گان نوار نقاله، برای پیش بینی عملکرد تجهیزات باربری روی مسیرهای باربری تعیین شده، از برنامه های شبیه ساز استفاده می کنند. بنابراین با توجه به میزان اهمیت شبیه سازی سیستم های باربری، این مقاله به این مبحث خواهد پرداخت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
روح ا... پورخاندانی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :