سال انتشار: 1380
محل انتشار:
سومین کنفرانس هیدرولیک ایران
کد COI مقاله: 216_7984000927
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,092
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه روشی به منظور بهبود برآورد بار رسوب معلق رودخانه ها
چکیده مقاله:
یکی از عوامل مهم تصمیم گیری درمورد احداث س ازه های آبی بر روی رودخانه ها وتعیین عمر مفید سدها ، داشتن اطلاعات مربوط به میزان مواد رسوبی حمل شده توسط رودخانه ها است . در بسیاری از ایستگاههای هیدرومتری مقادیر رسوب و آورد آب متناظر با آنها در زمانهای مختلف درطول سال وطبق برنامه ای مشخص اندازه گیری می شوند. برای برآورد غلظت درسایر اوقات ، منحنی سنجه رسوب با استفاده ازداده های غلظت و دبی متناظر با آن ترسیم می شود . در روشهای متداول از تلفیق این منحنی و منحنی تداوم جریان، بار معلق درطول دوره آماری برآورد می شود . با ابداع فنون جدید اندازه گیری غلظت رسوب از ٢٠ سال پیش امکان تعیین دقیق تر بار معلق رودخانه ها فراهم آمد و مشخص شد که روشهای متداول، بار معلق را کمتر از مقدار واقعی برآورد می کند. با توجه به این امر محققین روشهایی را برای بهبود برآورد بار معلق پیشنهاد نموده اند.به منظور ارزیابی دقت این روشها در برآورد بار معلق، ٨ ایستگاه اندازه گیری جریان و رسوب روی رودخانه های قزل اوزن و شاهرود انتخاب و بار معلق آنها با چند روش مختلف محاسبه شد . این روش ها در نحوه استفاده از آمار جریان و یا نوع منحنی سنجه رسوب با یکدیگر متفاوت هستند . نتایج بدست آمده اختلاف زیادی بین روشهای متداول و روشهای دیگر نشان داد. نهایتا" با توجه به محاسبات انجام شده ، روش تلفیق منحنی سنجه رسوب حد وسط دسته ها و دبی متوسط روزانه به عنوان روش مناسب برای برآورد بار معلق پیشنهاد گردید
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 216_7984000927 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/445/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رستمی، محمد و اردشیر، عبدا...،1380،ارائه روشی به منظور بهبود برآورد بار رسوب معلق رودخانه ها،سومین کنفرانس هیدرولیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/445
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، رستمی، محمد؛ عبدا... اردشیر)
برای بار دوم به بعد: (1380، رستمی؛ اردشیر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- اثر کلاسه بندی داده های رسوب بر اساس زمان اندازه گیری در برآورد بار معلق رودخانه ها(1384)
- بررسی تغییرات روابط دبی و رسوب معلق در ایستگاه هیدرومتری مراوه (اترک)(1384)
- برآورد میزان بار رسوب در مخزن سد دهستان پشتکوه(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.