تأثیر تغییرپذیری فرآیند ساخت در روشهای اجتناب از نویزهمشنوایی در مدارات VLSI
محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,462
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACCSI12_100
تاریخ نمایه سازی: 23 دی 1386
چکیده مقاله:
با ورود به دورة طراحی نانومتر ی، اجزای مختلف مدار و نیز سیم های اتصا ل دهندة آنها در ف واصل بسیار نزدیکی از یکدیگر جایابی م یشوند و احتمال بروز نویز همشنوایی در سی مهای مجاور بیشتر و بیشتر شده اس ت. از ای ن رو، یک نیاز صریح در استفاده از رو شهای اجتناب از نویز همشنوایی در روند طراحی مداراتVLSI وجود دار د. در دیگر سو کوچک شدن سریع تکنولوژی ساخت ، تغییرپذیری زیادی در پارامترهای طراحی و ساخت ایجاد کرده است که این تغیی رپذیری م یتواند به عدم توانایی پی ش بینی پارامترهای مداری پیش از ساخت آن منجر شو د. در این مقاله با استفاده از یک روش آماری، تأثیر تغییرپذیری فرآیند ساخت بر روی رو شهای اجتناب از نویزهمشنوایی مدل شده اس ت. با استفاده از روش ا رائه شده ، چندین فرم بسته که نشان دهندة چگونگی
این تأثیر اس ت، ارائه و ارزیابی شده اس ت. مقایسة نتایج بدست آمده از این مدلسازی و نتایج حاصل از تحلیل مونت کارلو نشان م یدهد که روش پیشنهادی برای مدل کردن این تغییرات بسیار کارآمد عمل می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی سعیدی
دانشجوی دکترا، دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صن
مرتضی صاحب الزمانی
دکترا، عضو هیات علمی، دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانش
سعادت پورمظفری
دکترا، عضو هیات علمی، دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانش
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :