بررسی انواع محلول های ماریناد کننده در فیله ماهی خاویار بر میزان هیستامین توسط دستگاه کرماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
محل انتشار: اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در بخشهای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 488
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DPCONF01_180
تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394
چکیده مقاله:
ماهی از جمله غذاهایی با قابلیت فساد بالا می باشد که در صورت نگهداری نامناسب بلافاصله پس از مرگ دچار فساد می شود. مصرف ماهیانه فاسد باعث ایجاد اپیدمی ها یک مسمومیت غذایی از جمله مسمومیت هیستامینی می گردد. هدف از این تحقیق، بررسی اثر محلول های ماریناد کننده ( محلول ابلیمو،ابلیمو نمک،اب نمک) بر روی فیله ماهی خاویار می باشد. تا بتوان مناسب ترین محلول را که توانسته میزان هیستامین را کاهش دهد را گزارش داد بدین منظور پس از تهیه نمونه گوشت فیل ماهی از سازمان شیلات، نمونه به مدت 12 و 24 ساعت در آب لیمو،بلیمو نمک،اب نمک خوابانده و در یحچال نگهداری شد. میزان هیستامین موجود در نمونه ها توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع عملکرد بالا ( HPLC ) مورد بررسی قرار گرفت و محلول اب نمک،چون بیشترین کاهش را در میزان هیستامین در فیله ماهی خاویار از خود نشان داد لذا مناسبترین محلول معرفی شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نائیری شهبازیانس
دانشجو کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
لیندا یادگاریان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :