سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: DPCONF01_114
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,386
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اسید آسکوربیک (ویتامین C)
چکیده مقاله:
اسید آسکوربیک (ویتامین c ) یک ویتامین محلول در آب است و حداقل پایداری را در بین همه ویتامین ها دارد. این ویتامین در حالت پشتی پایدار است ولی زمانی که در آب حل می شود پایداری آن کاهش پیدا می کند. مولکول اسید آسکوربیک یک ساختار پنج حلقه ای دارد و فرمول مولکولی آن C6H8O6 می باشد و به صورت پوست کریستالی سفید مایل به زرد با وزن مولکولی 176/13 و نقطه ذوب بین 190/8 و 192/8 درجه سانتی گراد می باشد. عوامل محیطی مانند دما، pH، اکسیژن، یون های فلزی، اشعه X و اشعه UV برای پایداری اسید آسکوربیک تأثیر می گذارند. اسید آسکوربیک یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. کمک به جذب آهن مدنی، ممانعت از تشکیل ترکیبات سرطان زا، کوفاکتور انزیم ها،بیوسنتز و کارنیتین و نورادرنالین ، تحرک سنتز کلاژن،بیوسنتز انتقال دهنده های عصبی ، محافظت از فولیک اسید و بهبود ایمنی در برابر بیماری از نقش های اسید آسکوربیک در بدن می باشد. بدن قادر به سنتز اسید آسکوربیک نمی باشد و همچنین این ویتامین می تواند در بدن ذخیره شود و مقدار مناسب باید به طور منظم از طریق رژیم غذایی دریافت شود. اسید آسکوربیک به طور گسترده ای در طبیعت وجود دارد به خصوص در میوه جات تازه، برگ سبزی جات مانند گیاهان و بته ها انبه،پاپایا،کلم، برگ خردل،استناد، لیموترش، پرتغال، گوجه فرنگی و توت فرنگی. منابع حیوانی این ویتامین مانند گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ و فراورده های لبنی حاوی مقادیر کمتری هستند.
کلیدواژه ها:
اسيد آسكوربيك،انتي اكسيدان،ويتامين هاي محلول در اب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/440506/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری، مریم و رادی، محسن،1394،اسید آسکوربیک (ویتامین C)،اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در بخشهای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/440506
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، باقری، مریم؛ محسن رادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، باقری؛ رادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی اثرات القایی خطوط انتقال برق فشار قوی بر پتانسیل حفاظت کاتدی خطوط انتقال گاز مدفون در خاک
- بررسی انواع بازداشت کنندههای غیر آلی (معدنی) پیریت در سیستم فلوتاسیون انتخابی
- مطالعه تاثیر آنتی بیوتیک افلوکساسین بر ضریب اسپرمیوژنز IM و اثر درمانی ژله رویال برآن
- شبیه سازی سیستم حفاظت کاتدی یک شناور دریایی
- بررسی انواع بازداشت کننده های آلی پیریت در سیستم فلوتاسیون انتخابی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.