بررسی و مقایسه فنی رطوبت زدایی از سلولز ترانسفورماتورهای توزیع به روش کلاسیک و روش تعادل رطوبت روغن و سلولز
محل انتشار: دهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,836
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPDC10_043
تاریخ نمایه سازی: 5 دی 1386
چکیده مقاله:
یکی از مسائل بسیار مهم در ساخت و بهره برداری ترانسفورماتورهای قدرت افت کیفیت عایقی و تحمل الکتریکی سیستم عایقی سلولزی این تجهیزات در اثر جذب رطوبت می باشد. بدین جهت خشک کردن ترانسفورماتورهای قدرت و رطوبت زدایی از سلولز ازموارد بسیار با اهمیت محسوب میشود.
درروش کلاسیک و جاری برای رطوبت زدایی ازگرما و خلا استفاده شده و این کار در حالت خارج ازمدار و بدون ولتاژ انجام می شود. از معایب عمده این روش احتمال اسیب دیدن ترانسفورماتور و عایقهای کاغذی در اثر حرارت می باشد و به تجربه ثابت شده که درمواردی این روش موج ترد شدگی و شکنندگی کاغذ شده که به مرور باعث کاهش عمر ترانسفورماتور و بروز عیب در آن می شود. علی الخصوص این خطر ترانسفورماتورهای قدیمی و با عمر بالا را بیشتر تهدید میکند. در ادامه این مقاله ضمن بررسی روش کلاسیک ونمایش چند نتیجه منفی حاصل از این پروسه روشی را پیشنهاد می کند که احتمال وقوع این پدیده راکاملا مرتفع می سازد. و ریسک صدمه زدن به سیستم عایقی را کاهش میدهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدمحمد هاشمی
شرکت توزیع نیروی برق شمال غرب تهران
مسعود صادقی
شرکت توزیع نیروی برق شمال غرب تهران
مرتضی بهادری
شرکت توزیع نیروی برق شمال غرب تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :