سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی هویت گرا
کد COI مقاله: IDCONF01_101
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 629
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اعجاز اصالت وجود در معماری هویت گرا
چکیده مقاله:
هر معماری که نسبت به نیاز معنوی و تمایلات و خواسته های فطری و طبیعی انسان بی توجه باشد و آن را نادیده بگیرد از هنر حکیمانه وجود محروم گشته و خود را از جایگاه خلیفه الهی در تدارک معماری هویت گرا تنزل می دهد در این مقاله سعی گردید به سوالاتی از قبیل آیا بدون طی طریق منازل اصالت وجود هویت معمار اعتبار دارد؟چه رابطه ای بین معرفت اصالت وجود و هویت هنر مطلوب است؟پاسخ داده شود کشف و شهود اصالت وجود برای مصون سازی نفس بر روح انسان بویژه معمار هویت گرا که هنرمندانه باید عظمت هستی بخش عالم را در جان و روح بشر و حقیقت بندگی را در هویت انسان ساری و جاری نماید اعجاز آفرین است و از بنیادی ترین معراف و اصول و شاخص های سیر و سلوک معمار می باشد عقل انسان را به معقول نمی رساند بلکه معقول را اثبات می کند عشق معقول نمی بیند چیزی را اثبات نمی کند بلکه همانند شعله می سوزد و می رود معجون عشق و عقل در وجود خاکی معمار وقتی با کشف و شهود برخاسته از ادراکات حکمت آمیز و متعالی اصالت وجود در هم آمیزد رخ نگار تصویرگر نبض فطرت خداجوی معمار گردیده گلبرگ های شجره ی وجودیش در مسیر تشعشعات خورشید یگانه نور حقیقی را جذب و در ترنم اذکار قدسی مواج می شود و ابریشم تنیده ی جوانه به حول و قوه دادار هستی لب می گشاید و برگ برگ شاخسار معماریش را تجلی گاه شهود حکمت عالیه برای عابران طرق ولایت تا لقاء الله می نماید اینجاست که معمار هویت گرا با بنیان اصالت وجود وادی خاک و هنر خاکی خود را کهکشانی نموده عابران را نوید سیر خلق الی الحق می دهد معماری که برگزیدگان الهی را اسطوره فکری و عملی خود قرار دهد و پارسایی نماید خداوند حکمت عالیه بر دلش بنشاند اورا شرح صدر عطا نماید و زبانش را به سخنان حکیمانه معطر سازد و بصیرتش را بر آلام و عیوب دنیایی افزون نماید در نتیجه سر انگشتان هنرش راراهنمای حرکت رهروان طریق انسانی و انسانیت نماید
کلیدواژه ها:
اصالت وجود،معماری،هویت،حکمت،فطرت،اعجاز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/426707/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آشوری، حامد و رفیعی یزد، محمد علی و اشرفی، حسین،1394،اعجاز اصالت وجود در معماری هویت گرا،همایش ملی معماری و شهرسازی هویت گرا،مشهد،،،https://civilica.com/doc/426707
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، آشوری، حامد؛ محمد علی رفیعی یزد و حسین اشرفی)
برای بار دوم به بعد: (1394، آشوری؛ رفیعی یزد و اشرفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله اعجاز اصالت وجود در معماری هویت گرا
سیدمحمدهادی حسینیان خطیبی (1395/09/29): ارتباط بحث های فلسفی با مبانی معماری کم رنگ است و بیشتر تعارف فلسفی خود نمایی می کند.
سیدمحمدهادی حسینیان خطیبی (1395/09/29): ارتباط بحث های فلسفی با مبانی معماری کم رنگ است و بیشتر تعارف فلسفی خود نمایی می کند.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساماندهی حاشیه رودخانه های درون شهری با تاکید برشاخص های زیست محیطی (نمونه مورد بررسی : رودخانه شهری گلستان )
- بررسی توسعه گردشگری در محدوده پل ها با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی:پل معلق رودخانه کارون محدوده شهر اهواز
- نقش نور در افزایش حس مکان با رویکردی به معماری ایران
- نقش نماد و نشانه ها در شهرسازی و معماری ایران
- هویت در معماری؛ میراث فراموش شده معماری اسلامی در معماری و شهرسازی معاصر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.