سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21
کد COI مقاله: ICMNG02_088
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 356
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش مدیریت عوامل استرس زای فناوری اطلاعات در محیط کار بر بهره وری
چکیده مقاله:
فناوری اطلاعات به شیوه های گوناگون بر بهره وری نیروی انسانی اثر میگذارد که بررسی نقش مدیریت عوامل استرس زای فناوری اطلاعات به مثابه یکی از راه های اثرگذاری بر بهره وری نیروی انسانی به عنوان هدف این پژوهش مطرح می باشد . این پژوهش کاربردی از لحاظ گردآوری داده ها از نوع پیمایشی می باشد که بدین منظور پرسشنامه ای میان کارکنان مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران توزیع شد. با استناد به یافته های تحقیق، وجود رابطه ی معنی داری میان مدیریت عوامل استرس زای فناوری اطلاعات در محیط کار و بهره وری اثبات شد. لذا سازمان ها میتوانند با شناسایی عوامل استرس زای سازمانی و شغلی فناوری اطلاعات ، تاثیرات مخرب و سازنده این عوامل استرس زا در محیط کار را، مدیریت کرده و با کاربرد بهینه آن در سازمان بهره وری کارکنان را افزایش داده و برای رقابت بهتر از مزیت منابع انسانی بهره ورتر استفاده کنند.
کلیدواژه ها:
فناوری اطلاعات ، عوامل استرس زا ، مدیریت استرس ، بهره وری ، بهره وری منابع انسانی ،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425871/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تیموری، نازنین و هدایت نظری، فائزه،1394،نقش مدیریت عوامل استرس زای فناوری اطلاعات در محیط کار بر بهره وری،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21،تهران،،،https://civilica.com/doc/425871
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، تیموری، نازنین؛ فائزه هدایت نظری)
برای بار دوم به بعد: (1394، تیموری؛ هدایت نظری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اولویت بندی عوامل تاثیرگذار بر فرایند تصمیم گیری مشتریان در شبکه های اجتماعی و تجارت الکترونیک
- بررسی نظری ساختار طبقه متوسط (با تاکید بر طبقه متوسط جدید) در ایران
- راهکارهای جلب اعتماد در تجارت الکترونیک
- مطالعه عوامل تاثیر گذار بر جلب اعتماد مشتریان برای استفاده از خدمات الکترونیکی در فضای مجازی
- فرهنگ ملی و اعتماد مصرف کننده در تجارت الکترونیک (مطالعه موردی: فروشگاه اینترنتی مشهد مارکت)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت های مدیریت استراتژیک ارتباط با مشتری (مورد مطالعه: شرکت های متوسط و بزرگ فعال تولیدی استان آذربایجان شرقی)
- انتخاب دستگاه بسته بندی قطعات صادراتی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره MCDM و وزن دهی به معایرها، با شیوه آنتروپی شانون (مطالعه موردی شركت ایران خودرو)
- مالکیت دولت و ساختار سرمایه ی شرکت ها: تجزیه و تحلیل چارچوب نهادی
- مطالعه و بررسى تاثیر سبک هاى دلبستگى به برند بر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکى با میانجى گرى نظارت اجتماعى و خود نظارتى؛ (مورد مطالعه: مشتریان شرکت هواپیمایی آتا و ماهان)
- بررسی تاثیر اندازه هیئت مدیره بر رابطه بین حاکمیت شرکتی داخلی و جریان نقد آزاد شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.