ایجاد یک چارچوب یکپارچه پشتیبانی تصمیم گیری مدیریت در سیستم مدیریت موجودی فروشنده مبتنی بر فناوری اطلاعات

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 927

فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICMHCONF01_310

تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394

چکیده مقاله:

هدف این مقاله این است که تاثیر برنامه مدیریت موجودی توسط فروشنده (VMI)، در عملکرد زنجیره عرضه مورد بررسی قرار گیرد. در این راستاعملکرد سیستم VMI با زنجیره عرضه در حالت سنتی به صورت قیاسی بررسی شده است. و از آنجا که تا کنون در مطالعات پیشین دوگان VMI سمت مشتری و سمت تامین کننده) در نظر نگرفته شده است، این مبحث در یک زنجیره عرضه شامل تامین کننده، فروشنده و مشتری مورد بررسی قرار می گیرد. و در پایان برای ایجاد ارتباط بین این دوگان از برنامه ریزی مواد مورد نیاز (MRP) استفاده شده ویک چارچوب یکپارچه پشتیبان تصمیم سازی ارائه شده است که این چارچوب یک سیستم اطلاعاتی تشکیل شده از دو بعد ایستا و پویاست که به کمک آن مدل های مختلف VMI پیاده سازی می شوند و نشان داده می شود اعضای زنجیره عرضه با به اشتراک گذاری اطلاعات و یکپارچگی از مزایای VMI بیشتر بهره مند می شوند و می توان در تحقیقات آتی با توسعه MRP مدل های MRP.II با MRM eool deooolC را پیاده سازی کرد و چارچوب کامل تری جهت بررسی موضوع ارائه کرد. . با استفاده از چارچوب ارائه شده در این مقاله می توان از سوابق و اطلاعات گذشته و چگونگی جریان اطلاعات و مواد استفاده کرد و سیستم اطلاعاتی تشکیل شده قابلیتپیاده سازی مدل های مختلف VMI را بوجود آورد که این چارچوب طراحی شده مزایا ی بسیاری برای زنجیره تامین ایجاد خواهد کرد که از آن جمله صرفه جویی های بسیاری در زمان دسترسی و تامین محصول و هزینه های زنجیره عرضه ایجاد خواهد شد. امکان برنامه ریزی یکپارچه و بلند مدت تر، در این چارچوب نیاز مشتری حتی در چگونگی طراحی و ساخت محصول نیز تامین می شود. که این موضوع باعث افزایش رضایت مشتری می شود که برای تامین کننده مزایای زیادی دارد زیرا رضایت مشتریان باعث مراجعه آنها برای خرید مجدد می شود.

کلیدواژه ها:

مدیریت موجودی توسط فروشنده VMI ، برنامه ریزی مواد مورد نیاز ، (MRP) ، فناوری اطلاعات (IT) ، سیستم پشتیبان تصمیم گیری (DSS)

نویسندگان

فاطمه عبدلی سفیددشتی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه خاتم

امید فتاحی ولیلایی

استادیار دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :