سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
کد COI مقاله: ICMHCONF01_049
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 375
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ابزارهای تحول قدرت قطر در منطقه خاورمیانه
چکیده مقاله:
تحولات سیاسی- اجتماعی پس از جنگ جهانی دوم، بیش از هر برهه ی تاریخی دیگر، موجبات نقش آفرینی قدرت هایی را فراهم آورده است که پیشتر به دلیل نقش ذرهای خود ابزار دست قدرت های برتر و وجه المصالحه نزاع های آنان بودند. بیشینه سازی قدرت که پیشتردر قامت قدرت های بزرگ معنا پیدا می کرد در این زمان با ظهور قدرتهایی کوچک مانند کره جنوبی، سنگاپور و برخی دیگر از کشورهای جنوبشرقی آسیا معنا یافت. با وجود این، تحولاتی که طی دو دهه گذشته در خلیج فارس اتفاق افتاده است، از ظهور قدرت هایی دیگر در حوزه خلیجفارس در این قالب حکایت دارد. تحول قدرت منطقه ای قطر که بواسطه ی اتکاء به اصول اساسی پیشرفت و بیشینه سازی قدرت ملی رخ داده است،بر این اساس تحلیل می شود. بررسی ابزارهای این تحول منزلت ملی موضوع این پژوهش است. بدین ترتیب پژوهش حاضر با استفاده از روشتحلیلی- توصیفی در پی پاسخ دادن به این پرسش بنیادین است که «قطر از چه ابزارهایی برای ایفای نقش منطقه ای در خاورمیانه استفاده می کند؟» فرضیه این پژوهش نیز، بر این اساس مطرح شده است که «به نظر می رسد، بهره گیری قطر از ابزارهای نوین قدرت از جمله قدرت اقتصادی، قدرت دیپلماتیک، قدرت رسانه ای، شفافیت اطلاعاتی و قدرت نظامی (به صورت غیرمستقیم)، سبب ساز تحول قدرت منطقه ای این کشوربوده است».
کلیدواژه ها:
دیپلماسی، رسانه، اقتصاد، تحول قدرت، قطر، الجزیره
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425293/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسمعیلی، فاطمه،1394،ابزارهای تحول قدرت قطر در منطقه خاورمیانه،کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی،،،https://civilica.com/doc/425293
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسمعیلی، فاطمه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، اسمعیلی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیرپذیری محمود وراق از کلام الهی
- مطالعه تطبیقی تابعیت اکتسابی در حقوق ایران، انگلستان و فرانسه
- بررسی کاربرد رنگ ها در شعر مقاومت قیصر امین پور و محمود درویش (مناقشه استعمال الالوان فی شعر المقاومه محمود درویش و قیصر امین پور)
- شستشوی شیمیایی مبدل های حرارتی
- بررسی تاثیر هویت اجتماعی بر مشارکت جمعی جوانان مورد مطالعه اورامانات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.