سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
کد COI مقاله: ICESCON01_0880
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 481
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خلق فضای معماری با بهرگیری از الگوهای رقص آیینی کردستان
چکیده مقاله:
این تحقیق بر آن است که با استفاده از چندین مدل ارتباط وجوه فضای معماری را با وجوه الگوهای رقص کردستان بررسی نماید. ابتدا تعریف فراگیری از مفهوم آیین ومراسم آیینی، الگوهای رقص آیینی کردستان ارائه شده است سپس ابعاد مختلف فضای معماری درچهارچوب این تعریف تبیین میگردد. تا بر اساس این تعریف معین بتوان عوامل تاثیر گذار را شناسایی ودسته بندی کرد. نوشته حاضر در سه بخش اصلی ارائه شده است. نخست ویژگیهای رقص کردی که در 3دسته تقسیم بندی شده ودر گام بعدی انواع رقص کردی که مبانی هر کدام را به اختصار توضیح داده ودر آخر اشتراکات و پیوندهای رقص و معماری و سازماندهی این طراحی را درمبانی نظری معماری به کار رفته بررسی میشود. در این پژوهش با استفاده از روش تحقیق مورد پژوهی واستفاده از راهکارهای ترکیبی داده ها گردآوری شده از طریق مشاهده، بررسی منابع، مصاحبه با کارشناسان وکاربران به بیان راهکارهای و پیشنهادات جهت معرفی آیین رقص کردستان برای طراحی مرکز رقص با این مشخصات ارائه شده است
کلیدواژه ها:
آیین، مراسم آیینی، رقص، فضای معماری، الگو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/424978/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهری، کاوس و فتحی، اسرین،1394،خلق فضای معماری با بهرگیری از الگوهای رقص آیینی کردستان،کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/424978
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شهری، کاوس؛ اسرین فتحی)
برای بار دوم به بعد: (1394، شهری؛ فتحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مفهوم زمان و تاثیر آن در معماری
- بررسی تعاملات میان رشته ای معماری و سایر هنرها (مورد پژوهش : معماری و گرافیک)
- پارامترهای موثر در طراحی کابینت آشپزخانه مسکونی از منظر ارگونومی
- بهینه سازی و طراحی زنجیره تامین سوخت زیستی ریزجلبک
- بررسی اصول طراحی معماری مرکز رقص های ایرانی بر اساس اصول و مفاهیم نهفته در رقص سماع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.