سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ELSCONF02_128
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 454
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Iranian English language teachers’ perception of task-based language teaching (TBLT) principles and challenges to its implementation
چکیده مقاله:
This paper presents the findings of a study on Iranian English language teachers’ understanding of Task-based language teaching (TBLT) principles and perceived challenges of TBLT implementation in Iran. The data obtained from 100 respondents on a 39-item survey instrument and four essay questions analyzed through frequency statistics revealed that nearly 70 percent of teachers are cognizant of TBLT related principles. The study showed that in comparison with institutional and learner factors, teacher-related factors including teacher proficiency, experience, training, ability/skill, satisfaction and fidelity to tradition, inadequate income, and assumed roles were top challenges in the implementation of TBLT. This finding is a further confirmation of the extraordinary role put down to teacher variables by Deng and Carless((2009), Jeon and Hahn ( 2006) Chang and Goswami (2011), Li (1998) and Richard (2011). The study also found that factors like teachers’ being aware of TBLT advantages, their willingness to do TBLT, compatibility of their understanding with TBLT, their ability to change student attitudes towards TBLT, their access to authenticity, and student motivation can be viewed as assets in its implementation. Further findings and implications are discussed in the paper.
کلیدواژه ها:
TBLT; challenges; teacher variables; implementation; Iranian context
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/423272/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Najjari, Rahim و Sadeghi, Karim,1393,Iranian English language teachers’ perception of task-based language teaching (TBLT) principles and challenges to its implementation,دومین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در مطالعات زبان انگلیسی,تهران,,,https://civilica.com/doc/423272
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393, Najjari, Rahim؛ Karim Sadeghi)
برای بار دوم به بعد: (1393, Najjari؛ Sadeghi)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جایگاه ظن و گمان در مثنوی معنوی
- بررسی مقامات و احوال عرفانی در عبهرالعاشقین روزبهان بَقلی شیرازی و فتوت نامه سلطانی اثر واعظ كاشفی
- شرح برخی آموزه های عرفان اسلامی از لوایح عبدالرحمن جامی با رویکرد وحدت وجود ابن عربی
- مقایسه اركان و زحافات عروضی در كتاب عُراضه العروضیین محمد قرشی و رساله عروض از عبدالرحمن جامی
- بررسی شاخصه های شعر خردسال با نگاهی به نخستین اشعار خردسالان از ایرج میرزا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.