سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CEAFSD01_013
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 432
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی توسعه افقی شهرها با استفاده از اتوماتای سلولی فازی (FCA) در سیستم اطلاعات مکانی (GIS) جهت نیل به توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی شهر مشهد)
چکیده مقاله:
رشد شهری نتیجه اثرات فیزیکی و انسانی در گذر زمان است. در بسیاری از پویاییهای شهری این اثرات در تقابل با توسعه پایدار قرار میگیرند. گسترش سریع و بی رویه شهرها منجر به ساخت و سازهای بدون برنامه ریزی و رشد مهارنشدنی شده است. لذا این رفتارهای ناپایدار، مشکلات فراوانی در حوزه های زیست محیطی، اقتصادی و فرهنگی به وجود آورده است، که می تواند بسیار مخاطره آمیز و نگران کننده باشد. به این ترتیب مدل سازی و پیش بینی رفتار شهر، کمک فراوانی به برنامه ریزان و تصمیم گیرندگان جهت درک چشم انداز پیش رو شهر جهت نیل به توسعه پایدار شهری می نماید. در این پژوهش، وجهی از توسعه پایدار شهری که شامل گسترش فیزیکی شهر و جنبه های آن در راستای افقی می شود، در شهر مشهد مورد مطالعه قرار گرفته است و در نهایت پیش بینی رفتار شهری از اهداف اصلی مطالعه می باشد. در این تحقیق با به کارگیری مدل اتوماتای سلولی (CA) توسعه یافته بر مبنای سیستم اطلاعات مکانی (GIS) و ارائه مدلی قدرتمند و ساده، شبیه سازی فرایندهای پیچیده شهری انجام شده است. از طرفی در پدیده های شهری نوعی عدم قطعیت وجود دارد که منجر به فقدان صحت و دقت مورد نیاز در تصمیم گیری ها خواهد شد. از این رو بیان فازی قوانین انتقال به منظور پشتیبانی از عدم قطعیت موجود منجر به افزایش قابلیت مدل سازی فرایندهای مکانی شده و نتایج واقع بینانه تری را برای تصمیم گیرندگان فراهم می سازد.
کلیدواژه ها:
مدلسازی شهری، توسعه پایدار، اتوماتای سلولی فازی، سیستم اطلاعات مکانی، شهر مشهد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422644/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رستمی گله، فرهاد و شاد، روزبه و قائمی، مرجان،1394،پیش بینی توسعه افقی شهرها با استفاده از اتوماتای سلولی فازی (FCA) در سیستم اطلاعات مکانی (GIS) جهت نیل به توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی شهر مشهد)،همایش ملی عمران و معماری با رویکردی بر توسعه پایدار،فومن،،،https://civilica.com/doc/422644
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رستمی گله، فرهاد؛ روزبه شاد و مرجان قائمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، رستمی گله؛ شاد و قائمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقدمه ای بر شبکه های بیزی و مروری بر روش های یادگیری در شبکه های بیزی
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- معرفی فلسفه پراگماتیسم و ارتباط آن با رشته طراحی شهری
- ارایه روشی مبتنی بر شبکه های عصبی جهت بهبود مسیریابی در شبکه های حسگر بیسیم
- تحلیل توأم مدت و سختی خشکسالی با استفاده از تابع مفصل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.