سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: AUSI01_095
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 264
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش رنگ در طراحی شهری به منظورخوانایی،پویایی و ارتقاء سطح کیفی و بصری شهر در جذب توریست
چکیده مقاله:
رنگ یکی از مهمترین عناصری است که به سادگی ودرکوتاهترین زمان و کمترین هزینه ، از یک سو درایجاد خوانایی، حس پویایی و سرزندگی ، خلق وحدت ، ارتقاء سطح کیفی و بصری فضاهای شهری وایجادخلاقیت در درک اماکن و جذب توریست و از سوی دیگر در دستیابی و بازیابی هویت که همانا عمده ترین هدف طراحان شهری و در نهایت تبیین دورنمای شهر است ، می تواند به ما کمک کند . در شهرها با برنامهریزی اصولی و تدوین قوانین اجرایی در خصوص نماهای بیرونی و سطوح و جداره های مختلف شهری می توان با رنگ، طرحهای زیبا و بدیعی را با هدف تسهیل ارتباط بین انسان و مکان و فضا بوجود آورد . در اینپروژه به بررسی جنبه های مختلف در تعیین و توصیف رنگ و کاربرد عملی آن در طراحی و زیباسازی شهر به ویژه تاثیر و اهمیت آن در فضا های فردی و جمعی پرداخته شده است و بررسی خواص رنگ ،تعاریف رنگ، روانشناسی و اصول رنگ شناسی در این مبحث نمی گنجد
کلیدواژه ها:
کاربری وتاثیرات روانی رنگ ، راهنما ونشانه ،پویایی، خوانایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422037/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بافنده اسلام دوست، افسانه،1392،نقش رنگ در طراحی شهری به منظورخوانایی،پویایی و ارتقاء سطح کیفی و بصری شهر در جذب توریست،اولین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی اسلامی و ترسیم سیمای شهری پایدار با گذر از معماری ایرانی- اسلامی و هویت گمشده آن،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/422037
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، بافنده اسلام دوست، افسانه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1392، بافنده اسلام دوست؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازشناسی نقش معماری و اهمیت توجه به طراحی مجموعه های اقامتی تفریحی به منظور تقویت صنعت گردشگری
- بررسی تزیینات معماری اسلامی در گنبدهای مراغه (گنبد سرخ،گنبد کبود،گنبدغفاریه)
- بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی در کنترل عامل بیماری کپک خاکستری ( cinerea Botrytis) انگور
- شاخصه های کیفی طراحی معماری مجموعه های تفریحی- اقامتی با هدف جذب گردشگر
- ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و اندازه گیری ترکیبات فنل کل موجود در شیر بادام
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل ویژگی های عناصر ادراکی و بصری در احیای پاتوق های شهری (نمونه موردی: حد فاصل پل شاه عباسی تا میدان شهدای کرج)
- نقش کاهش انرژی در معماری پایدار
- تزیینات وابسته به معماری ایران دوره اسلامی
- پایش تغییرات انتشار گاز منواکسید کربن در دو بازه زمانی فروردین ماه 1398 و 1399 در پی شیوع ویروس کووید-19 با استفاده از تصاویر ماهواره Sentinel-5p TROPOMI (مطالعه موردی: کشور ایران)
- شبیه سازی اثر جریان باد بر روی ساختمان ها بصورت سه بعدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.