سال انتشار: 1394
محل انتشار: نخستین کنفرانس مدیریت تبلیغات
کد COI مقاله: ADSCONF01_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 408
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزشهای نشانهای فرهنگ ایرانی در تبلیغات بازرگانی صدا و سیما
چکیده مقاله:
این که فرهنگ ایرانی آمیزهای از سه دوره فرهنگ باستان، اسلام و مدرن است، به نظر میرسد به دانش پذیرفته شدهای است که مورد توجه پژوهشگران فرهنگی قرار دارد. از این رو تعجبی نیست که در رسانه ملیشاهد درهم آمیزی عناصری از این بوم فرهنگی باشیم. در این میان تبلیغات رسانهای گرچه، در سطح جلوهگری خود به معرفی کالا، خدمات و ایده میپردازد، اما در نهان فرهنگ و سبک زندگی القاء میکند. بر پایه تعاریفمختلف عنصر ارزش هسته اصلی مفهوم سبک زندگی است. اینکه ارزشهای نشانهای در تبلیغات بازرگانی کدام سبک زندگی را بازنمائی میکند از دغدغههای اصلی این تحقیق بوده است. بر پایه مطالعات گیدنز ودیگر تحقیقات، چهار سطح ارزشی فردی، خانوادگی، اجتماعی و اعتقادی- اخلاقی در سبک زندگی تعریف شده است. با استفاده از روش نشانه شناسی، مجموعهای از تبلیغات بازرگانی پخش شده تلویزیون انتخاب و تحلیل شدند. یافتهها حاکی از بازنمائی هر سه دوره فرهنگی در تبلیغات بازرگانی بود. با این حال چگونگی برجسته سازی آنها متفاوت بود. برای نمونه ارزشهای فردی و اعتقادی- اخلاقی با استفاده از نشانههای مدرن و باستان بیشتر بازنمائی شده بود. یافتهها از استقرار ارزشهای نشانهای دوره باستان در راستای بازنمای سبک زندگی مدرن حکایت میکند.
کلیدواژه ها:
ارزشهاي نشانهاي، سبك زندگي، تبليغات بازرگاني، مديريت فرهنگي، دورههاي فرهنگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421939/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حکیم آرا، محمدعلی و سطوتی، فرانک،1394،ارزشهای نشانهای فرهنگ ایرانی در تبلیغات بازرگانی صدا و سیما،نخستین کنفرانس مدیریت تبلیغات،تهران،،،https://civilica.com/doc/421939
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حکیم آرا، محمدعلی؛ فرانک سطوتی)
برای بار دوم به بعد: (1394، حکیم آرا؛ سطوتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیستم های اطلاعات بازاریابی ؛ جریانی ارزش آفرین در شریان بنگاه اقتصادی
- امنیت فضای مجازی
- اثر بخشی تیم سازی و تصمیمات گروهی (تیمی) درسازمان های کارآفرینی
- بررسی خواسته ها و انتظارات مردم از دولت یازدهم (مطالعه موردی:شهروندان ایلام)
- بررسی و تحلیل موانع و دشواریهای امنیت در فضای مجازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارایه مدلی جهت بررسی وفاداری مشتری با استفاده از استراتژی تبلیغات بر بنیاد گرندد تیوری
- بررسی عوامل تاثیر گذار برای ارایه مدل مدیریت دانشی در بانک ملت
- ارزیابی فرصت ها و تهدیدهای بازار واردات ایران با روش تصمیم گیری چند معیاره
- شناسایی عوامل موثر بر بازاریابی اجتماعی: یک تحلیل کیفی
- بررسی راه حل های مدیریت دانش مشتری در بهبود عملکرد بازاریابی پایدار
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.