سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی
کد COI مقاله: IBSCONF01_048
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 485
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه مهارتهای شناختی و فراشناختی با منبع کنترل و انگیزش پیشرفت
چکیده مقاله:
انگیزش پیشرفت و منبع کنترل به عنوان ویژگیهای شخصیت، تأثیرات مهمی را بر رفتار، عملکرد و پیشرفت تحصیلی دارند و بر اساس این ویژگیها میتوان رفتارهای خاصی را در دانش آموزان پیش بینی کرد. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه مهارتهای شناختی و فراشناختی با منبع کنترل و انگیزش پیشرفت انجام شد . این پژوهش به روش توصیفی همبستگی در جامعه آماری دانش آموزان دختر منطقه 5 تهران به تعداد 140 نفر بود. حجم نمونه مورد پژوهش تعداد 100 نفر بر اساس جدول مورگان از دانش آموزان به روش تصادفی ساده انتخاب شد . ابزار مورد استفاده در این پژوهش سه پرسشنامه منبع کنترل راتر (1995)، انگیزه پیشرفت هرمنس (1970) و حالتهای فراشناختی انیل و عابدی بود. به منظور تحلیل داده ها با استفاده از استنباط آماری، از ضرایب همبستگی و رگرسیون به تحلیل فرضیه ها استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که بین مولفه آگاهی، راهبرد شناختی، برنامه ریزی، خودبازبینی، با منبع کنترل در دانش آموزان رابطه معنی داری مثبت وجود دارد و همچنین بین مولفه آگاهی، راهبرد شناختی، برنامه ریزی، خودبازبینی، با انگیزش پیشرفت در دانش آموزان رابطه معنی داری مثبت وجود دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IBSCONF01_048 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421007/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهبازخان، منیژه،1393،رابطه مهارتهای شناختی و فراشناختی با منبع کنترل و انگیزش پیشرفت،کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی ،تهران،https://civilica.com/doc/421007
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، شهبازخان، منیژه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، شهبازخان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ حاتمی حمیدرضا, اسدزاده حسن, حدی حسن.(1392). بررسی تاثیر آموزش ...
- حسن زاده، رمضان.(1390).رابطه بین انگیزش (درونی -بیرونی) منبع کنترل (درونی ...
- حیدرعلی، هومن. صالحی، مهدیه. ارجمند الهام.(1390). ساخت و استانداردسازی آزمون ...
- سلیکوویتز، مارک. (1386). اختلال در خواندن و سایر مشکلات یادگیری. ...
- قاسمی، طاهره.(1385).بررسی ارتباط بین منبع کنترل و شیوه های مقابله ...
- کله، پیتر؛ جان، لورنا. (1372). روش ها و راهبرد ها ...
- گیج، نیت ل. برلاینر، دیویدسی. (1374). روان شناسی تربیتی (ترجمه ...
- Borkowski, J. G., & Thorpe, P. K. (1994). Self-regulation and ...
- Montague, M.(1 997).Cognitive Strategy Instruction in Mathematics for Students with ...
- Panaoura, A. & Philippou, G. (2007). The developmental change of ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی رفتار اخلاقی براساس هوش هیجانی در دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر بندرعباس
- بررسی رابطه ذهن آگاهی و توانمندی منش با شادکامی دانشجویان
- رابطه عزت نفس و تاب آوری با اضطراب امتحان در دانشجویان دانشگاه زنجان
- رابطه جهت گیری مذهبی با بهزیستی روانی و شادکامی در دانشجویان
- طراحی برنامه مداخله تقویت تجارب خوشبختی در جامعه ایرانی: یک مطالعه کیفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.