سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
کد COI مقاله: ACCFIN01_406
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 300
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش شبکه های اجتماعی منطبق برمدیریت دانش در مدیریت پروژه برای رسیدن به مزیت رقابتی مطالعه موردی مرکزتحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور
چکیده مقاله:
امروزه اهمیت مدیریت پروژه بیشتر ازهرزمانی احساس می شودوسازمان های درگیر همواره به دنبال راهکاری برای تسهیل درآن هستند.یکی ازراهکارهای موجودشبکه ههای اجتماعی است ، وب 2.0 ازانواع شبکه های اجتماعی می باشد، که به عنوان وب جدیدوپویایی بامحوریت کاربرتعریف شده و به صورت پیش فرض باامکانات اجتماعی تجهیز شده است. مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نوربه تازگی برای ارتقای بخش مدیریت پروژه ازمیکروبلاگ که ازانواع وب 2.0 می باشد، استفاده می کند، استفاده ازمیکروبلاگ راواحدمدیریت دانش مرکز، باهدف ساده سازی اشتراک دانش ازسال 1390 به صورت غیررسمی آغازکرد. درمقاله حاضر سعی براین است، بااستفاده از روش تاپسیس فازی وزن دار میزان تاثیر استفاده ازمیکروبلاکینگ رادرمرکز موردبررسی قراردادو نسبت به استفاده رسمی از آن درآینده برای ایجادمزیت رقابتی درسازما تصمیمگرفته شود.
کلیدواژه ها:
: مديريت دانش، روش فازي تاپسيس، مديريت پروژه ، ميكروبلاگ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/420437/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مودب، سیدامیر و رضائی نور، جلال،1392،بررسی نقش شبکه های اجتماعی منطبق برمدیریت دانش در مدیریت پروژه برای رسیدن به مزیت رقابتی مطالعه موردی مرکزتحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور،کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/420437
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، مودب، سیدامیر؛ جلال رضائی نور)
برای بار دوم به بعد: (1392، مودب؛ رضائی نور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش واسط عوامل استرس زای شغلی بر رابطه بین کانون کنترل و پیامدهای شغلی حسابداران
- بررسی تاثیر استفاده از اتوماسیون اداری در بهبود مکاتبات سازمانی و افزایش بهره وری نیروی انسانی
- تعارض کار – خانواده و استرس شغلی
- نقش سرمایه روان شناختی و سبک های مدیریت در استرس شغلی کارکنان بیمارستان فوق تخصصی شمال شهر آمل
- بررسی رابطه مدیریت استرس با درگیری شغلی در کارکنان موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی شهر کرمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.