کارآفرینی وضرورت آن در سازمان ها (بررسی کارآفرینی در سازمانهای ایران وتاثیر آن برروند توسعه اقتصادی)
محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 476
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACCFIN01_119
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
چکیده مقاله:
بسیای ازصاحبنظران ومحققان دنیای امروزی به عنوان عصرعدم تدوام یادمی کنند. عصرعدم تداوم به این معناست که دیگرتجارب وراه حلهای گذشته برای مسائل جاری واینده سازمان کارگشا نیستندوباید به شیوه های دیگراندیشیدو به دنبال راهکارهای جدیدسازمانی باساختارهای نوین بود. امروزه کارآفرینی یکی ازدغدغه های اصلی بسیاری از مدیران سازمانها محسوب می شود. استفاده از افکار وایده های نوآورکارکنان وکارافرین می تواند منشا تحولات عظیمی درسازمانها ونیز به حرکت درآوردن چرخهای توسعه اقتصادی به ویژه کشورهای درحال توسعه شد. کارآفرینان عامل شناخت وایجادوگسترش بازارهای جدیدهستند. آنهاتوان دیدن خلاء بازارها را دارندوفرصت ها راخوب شناساسی می کنند، به عبارتی کارآفرینی چیزی جز شناخت فرصت واستفاده بهینه ازآن نیست. کارآفرینی سازمانی شیوه برانگیختن وسپس بهره گیری ازافراد دردورن یک سازمان می باشد، شیوه های که افراد فکرمی کنند قادرند کارها رابه طریقثی متفاوت وبهترانجام دهند. دراین مقاله به اهمیت، ابعاد، عوامل موثر وجایگاه توسعه کارآفرینی درسازمان ها وتاثیرآن برروندتوسعه اقتصاد سازمانهای ایران پرداخته میشود. درپایان بابررسی ابعاد ومراحل کارآفرینی سازمانی پیشنهاداتی ارائه شده که می تواند بررشدوگسترش کارآفرینی درسازمانها تاثیر بسزایی داشته باشند.
کلیدواژه ها:
کارآفرینی ، کارآفرینی سازمانی – ضرورت کارآفرینی –اهمیت وعوامل موثر برکارآفرینی- جایگاه کارآفرینی درسازمان وتاثیرآن بررشد واقتصاد
نویسندگان
شهریار مرزبان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
طاهره نجفی
دانشچوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :