بررسی و مقایسه عملکرد لرزه ای ساختمانهای فولادی با ستون های CFT دارای میراگرهای اصطکاکی و بدون میراگر مجهز به جداساز اصطکاکی پاندولی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 529

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCNMS03_037

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

چکیده مقاله:

با توجه به افزایش سریع دانش لرزه خیزی و ب دنبال آن اصلاح ضوابط و مقررات آیین نامه ای بر اساس نیازهای موجود در عرصه ساختمان سازی ، در دهه های اخیر مبحث جدیدی تحت عنوان کنترل لرزه ای سازه ها مطرح شده است که یکی از این روش های مورد بحث ، استفاده از سیستمهای میراگر اصطکاکی میباشد. از طرفی ترکیب سیستمهای جدیدی همچنین قاب فولادی با ستون CFT ، سیستمی که ستون ها متشکل از بتن بعنوان هسته داخلی و فولاد بعنوان جدار خارجیکه عملکرد سازه را بهبود می بخشد استفاه میگردد. در مطالعه حاضر رفتار لرزه ای این نوع جدید ستون ها دارای میراگرهای اصطکاکی با استفاده از نرم افزار اجزای محدود SAP2000 v17 تحت نیروی محوری فشاری و لنگر خمشی بررسی شده است. و نتایج حاصل با نمونه قاب فولادی با ستون CFT بدون میراگر که مجهز به جداگر اصطکاکی پاندولی می باشند با هم مقایسه شده اند . نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که سیستم قاب های فولادی ستون های CFT بدون میراگرکه مجهز به جداگر می باشند عملکرد مطلوب تری نسبت با نوع مقایسه شده دارند.

نویسندگان

علیرضا خدادادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی ، دانشگاه حکیم سبزواری

حسین بخشی

استادیار دانشکده مهندسی ، دانشگاه حکیم سبزواری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :