سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICCONF01_140
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 631
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی امنیت دروب سرویس ها با استفاده از پروتکل های امنیتی
چکیده مقاله:
امروزه بسیاری از سازمان ها و دولت ها برای کاهش دادن هزینه ها و افزایش کیفیت و بهبودی خدمات رسانی خود، نرم افزارهای تحت وب را به عنوان درگاه خدمات رسانی دولت وسازمانشان مورد استفاده قرار می دهند. وب سرویس ها تکنولوژی جدید هستندکه جای تکنولوژی های قدیمی را گرفته اند . یکی از دلایلی که وب سرویس از دیگر تکنولوژی های موجود سرتراست استفاده ازxml و دیگر استانداردهای به نامی چون UDDI,WSDL,SOAP می باشد. این تکنولوژی ها زمینه ی ارتباط بین برنامه هارا مهیا می کنند، به طوری که از زبان برنامه نویسی ، سیستم عامل و سخت افزار مستقل اند. ما در این مقاله سعی داریم به بررسیچگونگی امن کردن یک پیام در روند جابه جایی طولانی پیام بپردازیم. در کنار نحوه و کیفیت خدمات رسانی به مشتریان، مسائل ایمنی و امنیتی از مهمترین گزینه های پیش روی وب سرویس ها است. تهدیدهای امنیتی، هر دو سوی ارتباطات وب یعنی سرویس دهنده و سرویس گیرنده را مورد هدف خود قرار داده اند. ما می خواهیم تهدیدها و استانداردهای امنیتی مربوط به وب سرویس ها را بررسی کنیم.
کلیدواژه ها:
وب سرويس ، امنيت ، Ssl ، Imap ، Ldap
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/408941/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی، سعید و کریمی، عباس،1394،بررسی امنیت دروب سرویس ها با استفاده از پروتکل های امنیتی،اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران،قم،،،https://civilica.com/doc/408941
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صادقی، سعید؛ عباس کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، صادقی؛ کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- واکاوی چالشهای استانداردهای امنیت وب سرویس درمعماری سرویس گرا
- امنیت در معماری سرویس گرا
- استخراج دانش از پایگاه های داده تحت وب عمیق با استفاده از وابستگی کاوی
- وب سرویس ها برروی وب معنایی و معرفی محیط اجرایی سرویسهای وبWSMX به عنوان یک معماری سرویس گرای معنایی
- معماری سرویس گرا: بررسی و تحلیل چالش های امنیتی در معماری سرویسگرای سیار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- ارزیابی آمادگی بانک های ایران در به کارگیری داده های بزرگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.