اصول سرپرستی و سرپرستی سازمان در بهبود مدیریت عالیسازمان
محل انتشار: اولین کنگره علمی پژوهشی سراسری توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی،جامعه شناسی و علوم فرهنگی اجتماعی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,589
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPCONF01_097
تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394
چکیده مقاله:
واژه ی سرپرست در برابر واژه ی لاتین سوپروایزر Supervisor به کار گرفته شده است سرپرست فردی است که از طریق برقراری ارتباط، فعالیتهای سازمان را به وسیله ی زیردستان (نیروی خط قدم کار و تولید) به انجام می رساند و علم و هنر هدایت و رهبری، نظارت و کنترل بر زیردستاان را سرپرستی گویند. سرپرستان سنگ نگهدارده ی سقف سازمان (سنگ بنای سازمان) هستند سرپرستان نقطه ی پرگار مدیریت و بی شک حلقه ی ارتباطی بسیار مهم در زنجیره ی مدیریت و سازمان به شمار می آیند که با موقعیت خاص خود موجبات استحکام سازمان شده و حیات، سلامت وبقای آن را تضمین می نماید. سرپرستی را باید هنر مدیریت و نوعی رهبری دانست زیرا هنر جلب مشارکت زیردستان برای انجام فعالیتهای سازمانی است. در اینجا لازم به ذکر است که مدیران رده ی سرپرستی از مهارت فنی قابل توجهی در سازمانبرخوردارند و با مدیریت عالی به توسعه و ارتقاء شرکت کمک شایانی ارائه می نمایند که در این پژوهش به بررسی این ارتباط می پردازیم.
نویسندگان
فریده طاهری
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته علوم و قرآن و حدیث
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :