سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ACONF01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 473
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تضاد اقتصاد رانتی با اقتصاد مقاومتی
چکیده مقاله:
ایده مبنایی و اولیه اقتصاد مقاومتی ،بر مدیریت مصرف و بهره وری حداکثری،بهره مندی عادلانه سهم عوامل از زنجیره تولید ،مصرف و کاهش حداکثری اتکاء بودجه و تراز تجاری به درآمدهای نفتی مبتنی است و در حقیقت اقتصاد مقاومتیresilient Economy مبحثی است که بر اساس آن می توان دید ،چگونه اقتصاد قادر است در مقابل ضربه های مختلف مقاومت کند و در عین حال از این ضربه ها آسیب نبیند و با اتکاء به آرمان های داخلی به ایفای یک نقش تأثیر گذار دراقتصاد جهانی بپردازد.در مقابل ،رانت در حوزه اقتصادی سبب کاهش انگیزه های بهره وری ،تضعیف و کاهش توان بخشخصوصی و گسترش فرهنگ مصرف گرایی و کاهش توان اقتصادی و اتلاف منابع می شود و تجربه ی کشورهای مبتنی بر منابع رانتی نشان از ناکامی توسعه رانت محور است.در پژوهش حاضر با بهره گیری از روش توصیفی و با استفاده از منابعکتابخانه ای ،به تعریف اقتصاد مقاومتی واقتصاد رانتی پرداخته ایم،عناصر تشکیل دهنده هر کدام و پیامد های اقتصادی آن را بررسی نمودیم و چالش های پیش روی اقتصاد ایران را برای دستیابی به یک جایگاه فعال ،خوداتکاء و با تکیه بر ظرفیت ها و استعداد های داخلی ،بررسی نمودیم و در پایان نیز راهکارهایی را جهت دستیابی به رشدی پایدار و قابل انطباق با نیازهای روز اقتصادی کشور ارائه نمودیم
کلیدواژه ها:
اقتصاد مقاومتی ،اقتصاد رانتی ،تضادها وچالشها ،توسعه اقتصادی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/406882/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاتم نیا، سامان و حیدری، علی و قیصریان، کوثر،1394،تضاد اقتصاد رانتی با اقتصاد مقاومتی،کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد،تهران،،،https://civilica.com/doc/406882
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حاتم نیا، سامان؛ علی حیدری و کوثر قیصریان)
برای بار دوم به بعد: (1394، حاتم نیا؛ حیدری و قیصریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش آمبودزمان درنظارت برتحصیل تابعیت مضاعف مدیران دولتی
- تحلیلی بر جرایم انتخاباتی با تاکید بر تخلفات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی
- بررسی راهکارهای عبور از بحران تولید و اشتغال با تاکید بر طرح اقتصاد مقاومتی
- نقش مدیریت جهادی و مبارزه با قاچاق کالا در تحقق اقتصاد مقاومتی با محوریت تولید و اشتغال
- بررسی دلایل پولشویی در جامعه ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استقرار مدیریت ارتباط با مشتری در جلب رضایت مشتریان بانک ها
- بررسی تاثیر ساختار سازمانی بر گرایش به کارآفرینی کارکنان شعی ممتاز بانک صادرات منطقه شمال تهران در سال 1399
- تاثیر بازاریابی افراد تاثیرگذار بر توسعه وفاداری به برند از طریق درگیرکردن مشتری در تجارت الکترونیک
- عوامل مدیریت تولید بجهت توسعه تکنولوژی (مورد مطالعه شرکت ایران خودرو)
- تأثیر پیچیدگی اطلاعات بر عدم موفقیت حسابرسی ناشی از تقلب شرکت ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.