سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ACONF01_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 324
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ارتباط بین عملکرد حاکمیت شرکتی و مدیریت سود با نسبتهای اهرمی شرکتهای بورس اوراق بهادار
چکیده مقاله:
حاکمیت شرکت ها برای رشد اقتصاد جهانی از حاکمیت کشورها دارای اهمیت بیشتری است. اصول اولیه حاکمیت شرکتی، عبارتند از: مساوات، شفافیت و مسئولیت پذیری که در همه جای دنیا یکسان است. ترویج وارتقای حاکمیت شرکتی مناسب میتواند برای شرکتهای تجاری جهان امروز، بسیار مثمر ثمر باشد . این مقاله سعی در بررسی عملکرد به دست آمده با تاپسیس با حاکمیت شرکتی و مدیریت سود و نسبتهای اهرمی میباشد این پژوهش از نوع همبستگی است و دارای جامعه آماری 54 شرکت موجود در بورس اوراق بهادار طی 11 سال است و نرم افزار ارزیابی عملکرد تاپسیس 4115 و برای آزمون رگرسیون از نرم افزار ایویوز استفاده شد واز نتایج این در فرضیه اول همبستگی بین عملکردحاکمیت شرکتی و عملکرد مدیریت سود همبستگی با احتمال کمتر از 4 درصد تأیید شد در فرضیه دوم نیز همبستگی بین عملکرد حاکمیت شرکتی و عملکرد مدیریت سود ونسبتهای اهرمی تأیید شد ولی در آزمون فرضیه سوم رگرسیون فقط متغیر نسبت های اهرمی دارای رابطه با متغیر حاکمیت شرکتی بود اما در کل آزمون رگرسیون رد شد پس برای ارتقای عملکرد بهتر حاکمیت شرکتی می توان به ارتقای بهتر عملکرد مدیریت سود و توجه به نسبتهای اهرمی اشاره کرد که از نتایج این پژوهش محسوب می شود
کلیدواژه ها:
حاکمیت شرکتی، مدیریت سود، تاپسیس، عملکرد، نسبتهای اهرمی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/406880/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اعظمی، بهاره و اعظمی، امید،1394،بررسی ارتباط بین عملکرد حاکمیت شرکتی و مدیریت سود با نسبتهای اهرمی شرکتهای بورس اوراق بهادار،کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد،تهران،،،https://civilica.com/doc/406880
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اعظمی، بهاره؛ امید اعظمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، اعظمی؛ اعظمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت های مدیریت استراتژیک ارتباط با مشتری (مورد مطالعه: شرکت های متوسط و بزرگ فعال تولیدی استان آذربایجان شرقی)
- گزارشگری مالی برای توسعه پایدار: بینش انتقادی برای پیاده سازی IFRS
- انتخاب دستگاه بسته بندی قطعات صادراتی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره MCDM و وزن دهی به معایرها، با شیوه آنتروپی شانون (مطالعه موردی شركت ایران خودرو)
- مالکیت دولت و ساختار سرمایه ی شرکت ها: تجزیه و تحلیل چارچوب نهادی
- مطالعه و بررسى تاثیر سبک هاى دلبستگى به برند بر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکى با میانجى گرى نظارت اجتماعى و خود نظارتى؛ (مورد مطالعه: مشتریان شرکت هواپیمایی آتا و ماهان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.