سال انتشار: 1386
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 9، شماره: 36
کد COI مقاله: JR_JEE-9-36_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 231
فایل این مقاله در 27 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 27 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهبرد طراحی سیستم و مهندسی دانش
چکیده مقاله:
طراحی واستقرار سیستم های دانش اگرچه فرایندی عمومی دارند اما بنابه ماهیت دانشی که دربطن سیستم قرارگرفته است تفاوت هایی نیز بریکدیگر دارند دانش هم هرچند واژه ای مشترک برای تمام علوم اطلاعات تجربه ها و تحلیلهای بشری است اما براساس ماهیت اجزای آن به حوزه های بسیارمتنوع و گسترده ای تفکیک و طبقه بندی میشود که هریک تخصص خاص خود را می طلبد آنچه دراین مقاله درچارچوب مهندسی دانش برمبنای نگرش سیستمی مطرح و بررسی و تحلیل شدها ست به جنبه های نرم و عمومی دستیابی به دانش سازمانی مربوط می شود بامطرح کردن وظایف و شیوه کارمهندس دانش نقشه کشی دانش بررسی میشود با شناخت ابعادفرایند و راهکارهای نقشه کشی دانش معماری دانش معرفی میشود درمهندسی سیستم دانش اصول دستیابی به خلاقیت درهفت روش بالاترین سطح تجرید وسعت قبل ازعمق بی نظمی توام با انضباط تجزیه پیش ازتلفیق توجه به عملکرد پیش ازتوجه به شکل ظاهری ترکیب جفتی محکم و ترکیب جفتی سست درعملکرد و گذر ازکارگرد به شکل بررسی میشود برای تعیین راهبرد طراحی سیستم دانش درفرایند مهندسی دانش روشهای طراحی با رعایت وظایف هیئت سایه و فعالیت های مهندسی سیستم دانش عرضه میشود بخش پایانی مقاله به ارایه ابزارها و عملکردهای مهندسی دانش ازنظر متخصصان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اختصاص دارد
کلیدواژه ها:
سازکارمهندسی دانش ، نقشه کشی دانش ، معماری دانش و هیئت سایه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405875/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حمیدی زاده، محمدرضا،1386،راهبرد طراحی سیستم و مهندسی دانش،،،،،https://civilica.com/doc/405875
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، حمیدی زاده، محمدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1386، حمیدی زاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- چگونه دانش آموزان را تشویق به خواندن همیشگی نماز کردم
- چگونه توانستم ترس واضطراب را در نو آموزان پایه اول ابتدایی به علت ورود به محیط جدید یعنی آموزشگاه از بین ببرم واز شدت وابستگی آنها به خانواده بکاهم؟
- چگونه توانستم به دانش آموزم کمک کنم که از دام اعتیاد رهایی یابد؟
- چگونه دانش آموزانم را به نماز علاقه مند کردم
- چگونه توانستم لکنت زبان و اختلال یادگیری دانش آموزم را بهبود بخشم؟
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.