سال انتشار: 1380
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 3، شماره: 11
کد COI مقاله: JR_JEE-3-11_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 379
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقدمه ای بر برنامه ریزی درسی دانشگاهی
چکیده مقاله:
دراین مختصر با توجه به موضوع همایش که اموزش وپژوهش مهندسی شیمی درایران است و تکیه اصلی برموضوع بازنگری دربرنامه اموزشی و پژوهشی مهندسی شیمی سعی خواهد شد توجه همگان به نقطه شروع این بازنگری که براساس مطالب فوق مسئولیت آن برعهده استادان این رشته دردانشگاه ها خواهد بود همانا روش شناسی اینکه برنامه ریزی درسی ازکجا شروع شده و روش و مراحل آن چگونه است جلب شود درادامه ابتدا مسئله موردبحث درقالب چندسوال اساسی طرح میشود و سپس به بیان مطالبی درباب هریک ازسوالات تنها به عنوان فتح باب موضوع پرداخته خواهد شد و درپایان به ارایه یک جمع بندی ازمطالب بیان شده موضوعات جدیدی را که نیازمند تحقیق و بررسی هرچه بیشتر است موردتاکید قرارخواهیم داد
کلیدواژه ها:
برنامه ریزی ، دروس دانشگاهی ، مهندسی شیمی ، آزمون ، ارزیابی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405713/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توفیقی، جعفر و نورشاهی، نسرین،1380،مقدمه ای بر برنامه ریزی درسی دانشگاهی،،،،،https://civilica.com/doc/405713
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، توفیقی، جعفر؛ نسرین نورشاهی)
برای بار دوم به بعد: (1380، توفیقی؛ نورشاهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شاهنامه در کتاب های درس از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم
- تحلیل محتوای سؤالات کتاب «خواندن و درک مطلب فارسی» بر پایه طبقه بندی اصلاح شده بلوم در حیطه شناختی
- روش های انگیزه بخشی به مخاطبان آموزش در فضای مجازی دانشگاه و مدرسه
- مهارت ها و چالش ها در آموزش فضای مجازی
- بررسی آسیب پذیری زبان و ادبیات فارسی در آموزش و پرورش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.