سال انتشار: 1379
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 2، شماره: 6
کد COI مقاله: JR_JEE-2-6_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 190
فایل این مقاله در 34 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 34 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد مدلهای فیزیکی در آموزش دروس مهندسی
چکیده مقاله:
مدلهای فیزیکی همواره برای تحقیق درمسائل علوم و مهندسی به کاررفته اند اما درسالهای اخیر استفاده ازمدلهای فیزیکی دراموزش دروس نیز رواج یافته است این مقاله به تشریح تحقیق انجام شده درخصوص به کارگیری چندمدل فیزیکی برای اموزش درس مهندسی پی می پردازد دراین تحقیق چهارمدل فیزیکی طراحی و ساخته شد اثرهای مقیاس و مرز درمدلهای اموزشی باید آنقدر کاهش یابد که مانع رسیدن به اهداف اموزشی نشود بنابراین ارزیابی اموزشی مدلها ضرورت دارد پس ازآ« که مدلها ساخته شد ابتدا توسط مولف و همکاران مورد بررسی ازمایشی قرارگرفت و معایب اولیه آنها برطرف گردید سپس برنامه ریزی شد که دانشجویان به کارکردن با این مدلها بپردازند درهرجلسه پس ازاتمام کار دانشجویان پرسشنامه های نظر خواهی و سنجش اطلاعات دانشجویان دراختیارآنان قرارگرفت درپایان نتایج بررسی شد و نتیجه گیری به عمل آمد دراین تحقیق علاوه برمطالعه منابع منتشرشده دراین زمینه با تعدادزیادی ازاستادان دروس مهندسی پی درنقاط مختلف جهان تماسهای مستقیم برقرار شد تا تجربه های مشابه جمع اوری و جمع بندی شود
کلیدواژه ها:
آموزش ، دروس مهندسی ، مدلهای فیزیکی ، خواص خاک ، مهندسی پی ، ارزیابی مدلها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405676/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاخر، علی،1379،کاربرد مدلهای فیزیکی در آموزش دروس مهندسی،،،،،https://civilica.com/doc/405676
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1379، فاخر، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1379، فاخر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- چگونه دانش آموزان را تشویق به خواندن همیشگی نماز کردم
- چگونه توانستم ترس واضطراب را در نو آموزان پایه اول ابتدایی به علت ورود به محیط جدید یعنی آموزشگاه از بین ببرم واز شدت وابستگی آنها به خانواده بکاهم؟
- چگونه توانستم به دانش آموزم کمک کنم که از دام اعتیاد رهایی یابد؟
- چگونه دانش آموزانم را به نماز علاقه مند کردم
- چگونه توانستم لکنت زبان و اختلال یادگیری دانش آموزم را بهبود بخشم؟
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.