سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPEEE02_258
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,121
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ریشه ها و عملکرد جریان های تکفیری
چکیده مقاله:
محققان جنبش های اسلامی از تعابیر مختلفی چون بنیادگرایی، بیداری اسلامی، اسلام سیاسی و ... برای تبیین فضایاسلام خواهی در کشورهای اسلامی استفاده کرده اند. در طول تاریخ اسلام، افراد و فرقه ها و گروه هایی بوده اند که مخالفانخود را تکفیر می کردند و با کوچکترین عاملی آنان را خارج از دین اسلام می شمردند و حکم به وجوب قتل آنانمی دادند. آنها با استفاده از آیاتی که درباره کفار و مشرکان صدر اسلام و اقوام جاهلی نازل شده، مسلمانان را به کفر وشرک متهم می سازند و اعمال مسلمانان را مطابق اعمال کفار قلمداد می کنند. جریان تکفیر دارای دو دوره پیدایش وبرگزیدگی است؛ پیدایش این نحله فکری را می توان برگرفته از تفکرات افرادی چون احمد بن حنبل تا ابن تیمیه دانستاما اوجگیری آن در سرزمین عربستان را باید از پیوند بین این قرائت از دین بآن هاد قدرت دانست که با طرح ریزیمستشرقین اطلاعاتی انگلیسی انجام پذیرفت.آنها با داشتن افکاری خشن، باعث ایجاد اختلاف، تشتت، درگیری و جنگمیان مسلمانان و خشنودی کفار و استعمارگران شدهاند. در این نوشتار سعی بر آن شده تا به علل پیدایش وزیرشاخه های این جریان های تکفیری پرداخته شود. سؤال اصلی آن است که علل و ریشه های داخلی و خارجی شکل گیریجریان تکفیری کدام است؟نقش آمریکا و غرب در گسترش و رشد تکفیر تا چه اندازه بوده است. فرضیه اصلی آن استعوامل داخلی و خارجی سبب گسترش این جریان گردیده است.
کلیدواژه ها:
جریان های تکفیری، اسلام گرایی سیاسی، آمریکا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402610/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:استوار، الهام و رنجبر محمدی، مصطفی،1394،بررسی ریشه ها و عملکرد جریان های تکفیری،اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)،تهران،،،https://civilica.com/doc/402610
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، استوار، الهام؛ مصطفی رنجبر محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، استوار؛ رنجبر محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- قلدری و خشونت در مدارس
- مشاوره حرفه ای و اصول و راهکارهای آن
- اثرات گاز رادون بر روی انسان و محیط زیست
- مروری بر کنترل کیفیت خدمات در شبکه های بیسیم نسل چهارم(4G)
- اصول اخلاق حرفه ای با تأکید بر ارزشهای دینی و فرهنگی در مشاوره و روان درمانی مجرمین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- واکاوی میزان بازدارندگی مفاهیم اسلامی اخلاقی در پیشگیری از ارتکاب به ناهنجاری های اجتماعی
- نگاهی به اهمیت استراتژیک بندر چابهار و مسأله تحریم بندر توسط آمریکا
- بررسی آثارحقوقی تعهدات طبیعی در فقه امامیه و حقوق موضوعه
- بررسی حقوق کیفری زنان در حقوق و وفقه
- بررسی استراتژی سیاسی حزب الله در برابر دولت های ادوار کشور لبنان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.