سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ECONF03_256
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 554
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی گاز رادن متصاعد شده از نظر زمین شناسی و بررسی پراکندگی جمعیت
چکیده مقاله:
بر اساس آخرین اطلاعات ارائه شده توسط UNSCEAR1 ، استنشاق گاز رادن و دختران نیمهعمر کوتاه آن از جمله مهمترین عوامل پرتوگیری انسان از منابع پرتوزای طبیعی به شمار می رود. سرطان ریه بارزترین اثر شناخته شده گاز رادن موجود در هوا برای سلامتی انسان است. اورانیم و رادیم به طور طبیعی در خاک و سنگ زمین وجود دارند و از واپاشی آنها، گاز رادن ایجاد می شود. این گاز پرتوزا به فراوانی در محیط زیست و به ویژه در محیط های بسته، از جمله منازل و ساختمانها یافت می شود. با توجه به اهمیت این گاز در سلامت جوامع، در این پژوهش به بررسی میزان گاز رادن متصاعد شده از سنگهای مختلف زمینشناسی و تأثیر آن بر اصلاح پراکندگی جمعیت درشهر تهران پرداخته شده است. در ابتدا با استفاده ازنرم افزار GIS ، نقشه پراکندگی جمعیت این شهر به دست آمد و سپس با توجه به نقشه زمین شناسی و اطلاعات گاز رادن آن ها، میزان تصاعد این گاز در مناطق مختلف این شهر مشخص گردید. طبق نتایج، منطقه شرق تهران سالمترین قسمت ومناطق دیگر در وضعیت خطرناک و بسیار خطرناک شناخته شدند.
کلیدواژه ها:
گاز رادن، زمین شناسی، جمعیت، شهر تهران، ARCGIS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402337/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهبازی سحرانی، مهشید و معماریان فرد، مهسا و درویش نارنج بن، زهره،1394،ارزیابی گاز رادن متصاعد شده از نظر زمین شناسی و بررسی پراکندگی جمعیت،سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/402337
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شهبازی سحرانی، مهشید؛ مهسا معماریان فرد و زهره درویش نارنج بن)
برای بار دوم به بعد: (1394، شهبازی سحرانی؛ معماریان فرد و درویش نارنج بن)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت و استحصال آب به کمک سدهای زیرزمینی
- آلاینده های هوای ناشی از کاربردهای اورانیوم ضعیف شده و اثرات زیست محیطی آن
- کاربرد آیروژل گرافن و گرافن اکساید در تصفیه آب و فاضلاب (با رویکرد رفع کاستی های جاذب های نانو)
- اندازه گیری غلظت گاز رادون هوای شهر رامسر و مقایسه آن با مقادیر مجاز
- الگوسازی پیش بینی آلودگی هوا در اثر تغییرات حجم ترافیک و کلاس پایداری جو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.