سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ECONF03_093
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 503
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات کاربرد کودهای زیستی و محلول پاشی روی بر گیاه لوبیا
چکیده مقاله:
افزایش جمعیت، تقاضا برای مواد غذایی را افزایش می دهد. پاسخگویی به نیازهای غذایی جمعیت رو به رشد جهان نیازمند این است که افزایش بسیار زیادی را در تولید محصولات کشاورزی در نظر گرفت. ولی این موضوع به علت وارد کردن فشار بیش از حد به خاک های زراعی و مصرف زیاد کودهای شیمیایی، در نهایت موجب استهلاک جبران ناپذیر زمین های کشاورزی و کاهش کیفیت و باروری خاک ها و هدر رفتن بسیاری از اراضی می گردد. که بی شک تامین نیاز غذایی بشر را در دراز مدت با مشکل روبرو خواهد ساخت. حبوبات پس از غلات دومین منبع مهم غذایی سرشار از پروتئین بوده و به خانواده بقولات تعلق دارند. بذور رسیده و خشک حبوبات دارای ارزش غذایی زیاد و قابلیت نگهداری خوبی هستند. حبوبات به علت این ویژگی خاص یعنی وجود باکتری های تثبیت کننده نیتروژن اتمسفری در ریشه، در حاصل خیزی خاک موثرندو هر ساله مقادیر زیادی نیتروژن بعد از برداشت این محصولات به خاک افزوده می شود. سایر قسمت های بعضی از گیاهان لگوم مثل برگ، ساقه، گل، غلاف های نارس، غده به اضافه بذور جوانه زده، به عنوان غذای انسان، دام و کود سبز برای تقویت و بهبود وضع فیزیکی زمین می توانند مورد استفاده قرار بگیرند. استفاده از کودهای بیولوژیک سبب می شود که میتواند بدون تخریب محیط زیست، باروری خاک را افزایش بدهد همچنین به دلیل افزایش جذب عناصر میکرو با محلول پاشی گیاه نهایتا سبب می شود که عملکرد گیاه افزایش پیداکند.
کلیدواژه ها:
لوبیا، کلات روی، کود بیولوژیک نیتروژنه، اثرات متقابل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402174/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوری، سمانه و فرنیا، امین و کوشکی، محمد حسن،1394،بررسی اثرات کاربرد کودهای زیستی و محلول پاشی روی بر گیاه لوبیا،سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/402174
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نوری، سمانه؛ امین فرنیا و محمد حسن کوشکی)
برای بار دوم به بعد: (1394، نوری؛ فرنیا و کوشکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.