سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
کد COI مقاله: KMSU01_126
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 351
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی میزان چاقی و اضافه وزن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم و فنون دریایی خرم شهر
چکیده مقاله:
افزایش شهرنشینی و صنعتی شدن در اغلب کشورها همراه با تغییرات رفتاری و تغذیه ای به سمت تغذیه با میزان بالای چربی و انرژی در کنار کم تحرکی، باعث اپیدمی چاقی در دنیا شده است. مطالعه ی حاضر جهت بررسی این مشکل دردانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به عنوان آینده سازان کشور به اجرا در آمده است. در یک مطالعه ی مقطعی، همه 262 دانشجوی دختر 18-24 ساله دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در سال 1393 تحت مطالعه قرار گرفتند. گرداوری داده ها با استفاده از پرسشنامه ای حاوی اطلاعات دموگرافیک رفتارهای تغذیه ای،میزان فعالیت فیزیکی و شاخص های تن سنجی قد، وزن ، دورکمر و دور باسن ثبت شد. در این مطالعه افزایش اضافه وزن بر اساس نمایه ی توده ی بدن بالاتر یا مساوی 25 و چاقی براساس نمایه ی توده ی بدن بالاتر از 30 تعریف شد. چاقی تنه ای براساس دو شاخص دور کمر بالاتر از 80 سانتی متر و نسبت دور کمر به باسن بالاتر از 0/8 در نظر گرفته شد. در این مطالعه 55 دانشجو (21%) کم وزن، 136 دانشجو (52%) دارای وزن طبیعی، 50 نفر دارای اضافه وزن (19%) و 21 نفر (8%) چاق بودند. براساس میزان دورکمر، 18/2% دانشجویان دارای چاقی بالاتنه و براساس دور کمر به باسن 20/8% دارای چاقی شکمی بودند. حدود نیمی از دانشجویان دید درستی از وزن مطلوب خود نداشتند. نتایج به دست آمده از مطالعه ی حاضر ، نشان دهنده ی هم زمانی مشکل کم وزنی و افزایش اضافه وزن در دانشجویان از یک طرف و عدم اطلاع از وزن مطلوب از طرف دیگر بوده، لزوم آموزش هرچه بیشتر دانشجویان را دررابطه با چگونگی فعالیت بدنی و مشکلات تغذیه ای خاطرنشان می سازد.
کلیدواژه ها:
اضافه وزن،چاقی ، دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دختر، نمایه ی توده ی بدن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402017/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، افتخار و صابری، امین،1393،بررسی میزان چاقی و اضافه وزن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم و فنون دریایی خرم شهر،اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور،خرمشهر،،،https://civilica.com/doc/402017
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، محمدی، افتخار؛ امین صابری)
برای بار دوم به بعد: (1393، محمدی؛ صابری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و ارزیابی مخاطرات محیطی دهکده توریستی گنبرف
- تحلیلی بر ارتباط فقر و آسیبپذیری در برابر مخاطرات طبیعی
- مدیریت مخاطرات محیطی با سامانه اطلاعات جغرافیایی
- نقش تحلیل فضایی در مدیریت مخاطرات بارشی ایران
- بررسی تاثیر پارامتر ریزش ثقلی در فرآیند تزریق گاز CO2 در یکی از مخازن شکافدار ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
- اقتصاد دریا محور و توسعه آن با توجه به حمل و نقل دریایی و مناطق آزادتجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.