سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
کد COI مقاله: KMSU01_116
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 322
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه ساختار کلیه دفعی به روش هیستومورفولوژی و هیستوشیمی در ماهی کفال پوزه باریک (Liza saliens)
چکیده مقاله:
هدف از مطالعه حاضر مطالعه دقیق کلیه به روش میکروسکوپی با استفاده از رنگ آمیزی معمولی و اختصاصی بوده است. زیرااین اندام نقش بسیار مهم در سازگاری موجود و تنظیم اسمزی آن در شرایط مختلف دارد. روش تحقیق: دراین تحقیق نمونه های مورد نیاز از تعداد ده قطعه کلیه از گونه مورد مطالعه با خصوصیات زیست سنجی مشابه از هر دو جنس از دریای خزر به وسیله تور صیادان محلی تهیه گردیذ. پس از تشریح و خارج کردن این بافت مراحل روتین بافت شناسی شامل آبگیری، شفاف کردن، اغشتگی با پارافین، قالب گیری، برش بافت، چسبانیدن برش ها بر روی لام، رنگ امیزی، چسبانیدن لامل روی آن ها انجام گرفت. نتایج : نتایج حاکی از ان بود که کلیه در امتداد ستون فقرات از قدام به طرف خلف بدن کشیده شده و دارای شکلی متقارن که از دو قسمت مجزا برخوردار بوده است. نتایج مطالعات و مشاهدات میکروسکوپیک، این گونه نشان داد که کلیه ماهی مورد مطالعه از طرف خارج توسط کپسولی از بافت همبند پوشیده شده است. بخش دفعی کلیه، شامل نفرون ها و مجاری جمع کننده ادرار بوده است. نفرون در کلیه ماهی این شامل اجزای جسمک مالپیگی، که به شکل ساختار های کروی در بخش های سر، بدنه و دم کلیه پراکنده بوده و از گلومرول و کپسول بومن تشکیل شده بود. هر جسمک کلیوی، یک قطب عروقی و یک قطب ادراری داشته که این دوقطب مقابل یکدیگر واقع شده بودند.
کلیدواژه ها:
کفال پوزه باریک، هیستومورفولوژی،هیستوشیمی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402007/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بصیر، زهرا و عبدی، رحیم،1393،مطالعه ساختار کلیه دفعی به روش هیستومورفولوژی و هیستوشیمی در ماهی کفال پوزه باریک (Liza saliens)،اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور،خرمشهر،،،https://civilica.com/doc/402007
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، بصیر، زهرا؛ رحیم عبدی)
برای بار دوم به بعد: (1393، بصیر؛ عبدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
- اقتصاد دریا محور و توسعه آن با توجه به حمل و نقل دریایی و مناطق آزادتجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.