سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
کد COI مقاله: KMSU01_029
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 530
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه راهکارهایی جهت بهبود فرآیند صادرات مجدد در مناطق آزاد تجاری کشور
چکیده مقاله:
صادرات مجدد به عنوان یکی از محورهای اصلی عملکرد مناطق آزاد جهان می باشد و ازمهم ترین راهکارهایی است که برای رونق مناطق آزاد تجاری کشور می تواند مورد استفاده قرار گیرد. در کشورهایی که از نظر موقعیت استراتژیک و فرصت های محیطی شرایط صادرات مجدد را دارا می باشند، با تاکید براین صنعت و فراهم آوردن زیرساخت های مناسب، ازاین فراینددرجهت افزایش صادرات و بهبود تراز تجاری استفاده شده است. با وجود فراهم بودن فرصت های محیطی و وجود مزیت های استراتژیک جهت صادرات مجدد درایران، این صنعت هنوز جایگاه مناسبی را در اقتصاد کشور پیدا نکرده است. هدف اصلی این مقاله ارایه چند راهکار عملیاتی جهت بهبود صادرات مجدد کشور با تکیه بر مزایای مناطق آزاد تجاری و مناطق ویژه اقتصادی با استفاده از تجربیات سایر کشور های جهان می باشد. در این مقاله ضمن بیان اهمیت و لزوم توجه بیشتر به صادرات مجدد در مناطق آزاد کشور، روند فعلی صادرات مجدد و چالش های پیش روی این صنعت درایران و بررسی و راهکارهایی جهت توسعه ان در مناطق آزاد تجاری کشور ارایه شده است. کشورهای مورد مطالعه در این پژوهش سنگاپور، هنگ کنگ و امارات متحده عربی بوده و از روش مطالعات تطبیقی برای تحقق این هدف استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
صادرات مجدد، گمرک، مناطق آزاد تجاری، مناطق ویژه اقتصادی، واردات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401924/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شمس، امیر میلاد و باوی، بلقیس،1393،ارایه راهکارهایی جهت بهبود فرآیند صادرات مجدد در مناطق آزاد تجاری کشور،اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور،خرمشهر،،،https://civilica.com/doc/401924
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، شمس، امیر میلاد؛ بلقیس باوی)
برای بار دوم به بعد: (1393، شمس؛ باوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کارکردهای پدافند غیر عامل در برنامه ریزی شهری و منطقه ای
- کاربرد پدافند غیر عامل در برنامه ریزی و ایجاد فضاهای شهری ایران
- شناسایی بخش های کلیدی استان خوزستان با استفاده از جدول داده ستانده منطقه ای تدوین شده با روش AFLQ
- برآورد مکانی ردپای کربن ناشی از سوخت های فسیلی، رهیافتی به منظور هدایت پروژه های توسعه ای به مناطق برخوردار و کاهش فشار ناشی از توسعه (مطالعه موردی: استان قزوین)
- ارزشگذاری محیط زیست و توسعه اقتصادی پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
- اقتصاد دریا محور و توسعه آن با توجه به حمل و نقل دریایی و مناطق آزادتجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.