نقش زنجیره تامین سبز در تدوین استراتژی های توسعه گردشگری دریایی در شرایط تحریم با روش فازی تاپسیس در آنالیز swot
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 918
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
KMSU01_001
تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1394
چکیده مقاله:
گردشگری موتور اقتصادی کشورها است و در ایران نیز، استراتژی توسعه اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی به ویژه در شرایط تحریمی کنونی می باشد. از آن جا که سال هاست ایران در شرایط تحریم قرار دارد، لازم است تا به ظرفیت درامد زایی غیر نفتی نظیر گردشگری دریایی که تا امروز با تمام ظرفیت کارنکرده، توجه شود و توسعه این صنعت در اولویت قرار گیرد. در این میان نقش مدیریت استراتژیک و تدوین استراتژی ها با بررسی های همه جانبه و افق بلند مدت حائز اهمیت است. به علاوه امروزه تضمین توسعه پایدار منوط به حفظ و استفاده بهینه از منابع محدود و قابل جایگزین شده و با توجه به روند رو به رشد گسترش گردشگری وبروز تاثیرات منفی بر محیط زیست، این مقاله اتخاذ زنجیره تامین سبز درمدیریت استراتژیک را به عنوان پاسخی مناسب در راستای هدف توسعه گردشگری را به عنوان ابزار مورد استفاده در مدیریت استراتژی معرفی می کند و به توصیف آنالیز swot ابزار متداول برنامه ریزی استراتژیک و مهم ترین مشکلات متدولوژیک منجر شده از آن می پردازد و جهت رفع این معایب مدلی به کمک فازی تایسیس ارائه می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یوسف یحیی پور
کارشناس امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، مدرس دانشگاه آزادی اسلامی واحد صومعه سرا
علی ابراهیمی فر
سرپرست مرکز کنترل ترافیک دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، دانشجوی کارشناسی ارشد بهینه سازی لجستیک بنادر
امین سامری
کارشناس ارشد اداری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی حمل و نقل دریایی
عباس محمدی صیاد
کارشناس امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :