سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ISSS05_080
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 491
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد قطعات آکاردئونی لوله ای شکل در جان تیرجهت ایجاد فیوز شکل پذیر در اتصال قاب خمشی فولادی (بخش دوم: مطالعه عددی)
چکیده مقاله:
در بخش اول از این مقاله ضمن بیان اهمیت و ضرورت اتصال خمشی با ناحیه مستهلک کننده انرژی، به معرفیاتصال نوین خمشی با مقطع کاهش یافته توسط جان آکاردئونی لوله ای شکل TW‐RBS:(Tubular‐ Web RBSconnection) که با برش در جان پیوسته تیر و جایگزینی جان لوله ای بدست می آید، پرداخته شد و مطالعه تحلیلی اتصال مورد توجه قرار گرفت بطوریکه میزان کاهش ظرفیت خمشی در محل مفصل پلاستیک،چگونگی تعیین محل بهینه قرار گیری جان آکاردئونی لوله ای شکل در تیر و نحوه کنترل برش در جان لوله ایمطرح گردید. در این بخش ضمن انجام یک نمونه طراحی ظرفیتی از این نوع اتصال با انجام مدلسازی عددیبه کمک نرم افزار ABAQUS، اتصال طراحی شده، تحت بار چرخه ای بر اساس استاندارد AISC قرار گرفته و نتایج عددی بدست آمده مورد بررسی و مقایسه با دیگر مطالعات قرار می گیرد. در مجموع نتایج عددی نشانداد که استفاده از مقطع تضعیف شده با جان اکاردئونی لوله ای شکل، ضمن ایجاد فیوز شکل پذیر دور از اجزاءاتصال تیر به ستون، می تواند ضوابط پذیرش اتصال خمشی ویژه بر اساس استانداردهای AISC و FEMA350 رافراهم آورد. این اتصال با توجه به بهبود پارامترهای پایداری در برابر کمانشهای موضعی با کاهش عرض آزادبال تیر و در برابر کمانش جانبی–پیچشی با افزایش سختی خارج از صفحه جان تیر می تواند تا 9% تغییر مکاننسبی طبقه را بدون کاهش در مقاومت خمشی اتصال بر اساس نتایج عددی بدست آمده تجربه نماید. در پایانبا توجه به مشارکت بیشتر جان تیرهای عمیق، در مقاومت خمشی مقطع، اتصال با مقطع کاهش یافته توسطجان اکاردئونی لوله ای شکل به نظر نگارندگان می تواند گزینه ای مناسب برای تیرهای عمیق در سیستم هایباربر جانبی لرزه ای باشد.
کلیدواژه ها:
اتصال قاب خمشی فولادی، فیوز شکل پذیر، جان آکاردئونی لوله ای شکل، مطالعه عددی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401369/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صالح، ابوذر و زهرائی، سیدمهدی و میرقادری، سیدرسول،1393،کاربرد قطعات آکاردئونی لوله ای شکل در جان تیرجهت ایجاد فیوز شکل پذیر در اتصال قاب خمشی فولادی (بخش دوم: مطالعه عددی)،پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد،تهران،،،https://civilica.com/doc/401369
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، صالح، ابوذر؛ سیدمهدی زهرائی و سیدرسول میرقادری)
برای بار دوم به بعد: (1393، صالح؛ زهرائی و میرقادری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پدیده پس کمانش در دیوار برشی مرکب
- کنترل خسارت های وارده بر اتصالات خمشی تیر به ستون فولادی با استفاده از میراگر ترکیبی ویسکوپلاستیک
- بررسی تحلیلی اتصالات خمشی فولادی مجهز شده به میراگرهای ویسکوپلاستیک برای کنترل خسارت ناشی از زلزله بر آنها
- مطالعه رفتاری و طبقه بندی چند نمونه اتصال تیر به ستون پیشساخته
- آشنایی با بتن پودری واکنش پذیر به عنوان نوعی بتن جدید
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- INTRODUCTION AND DISCUSSION OF POST-EARTHQUAKE QUICK INSPECTION METHOD FOR DAMAGED BUILDINGS IN JAPAN
- ENERGY ABSORPTION AND INELASTICITY DISTRIBUTION MECHANISMS IN STEEL MOMENT FRAMES AFFECTED BY MAINSHOCK-AFERSHOCK SEQUENCES
- EVALUATION OF FEMA P-58 METHOD FOR ESTIMATING RESIDUAL DRIFT DEMANDS IN BUCKLING RESTRAINED BRACED FRAMES
- INEXPENSIVE DAMAGE DETECTION OF CABLE-STAYED BRIDGES USING SIGNAL PROCESSING AND MACHINE LEARNING
- VERIFYING THE CHOICE OF NUMERICAL MODEL OF A BUILDING BY IN SITU INVESTIGATION AFTER REALIZATION
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.