کشاورزی پایدار و تولید قارچهای دارویی
محل انتشار: اولین همایش ملی ایده های نوین در کشاورزی پایدار
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 534
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IDEHNOWIN01_055
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
چکیده مقاله:
بدون شک قارچ ها از اولین غذاهای مورد استفاده انسان بوده اند و قدمت استفاده از آنها به دوران ماقبل تاریخ بر می گردد. برعکس گیاهان، قارچ ها دارای کلروفیل نبوده، بنابراین قادر نیستند عمل فتوسنتز را انجام دهند، به همین دلیل باید برای ساخت مواد آلی مورد نیاز خود که عنصر اصلی آن را کربن تشکیل می دهد از کربن موجود در مواد آلی دیگر استفاده کنند. این مواد آلی میتوانند از گیاهان و یا جانوران زنده و یا بقایایی آنها بدست آیند. در حال حاضر سالانه میلیون ها تن پسماند کشاورزی (کاه و کلش، خاک اره، برگ و شاخه های درختان و...) نابود می شوند. محصولات فرعی کشاورزی به جای اینکه بدون استفاده باقی بمانند و دور ریخته شوند، میتوانند برای تولید قارچ به عنوان غذایی ارزشمند استفاده شوند. در 20 سال گذشته جنبه های دارویی قارچ ها مورد توجه زیادی قرار گرفته و مطالعات علمی زیادی در این زمینه انجام شده است. همچنین فرهنگ های بومی مطالب زیادی از پتانسیل دارویی قارچ ها نوشته اند. با استفاده از روش های جدید، دانشمندان ترکیباتی از قارچ ها جداسازی و شناسایی نموده اند که باعث بهبود و کند شدن بیماری های کشنده از قبیل سرطان، بیماریهای قلبی و ایدز در انسان می شوند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
کیانوش حسن زاده
کارشناس ارشد گیاهان دارویی، ادویه ای و معطر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، خرم آباد، ایران،
مادح احمدی
دانشجویان کارشناسی ارشد گیاهان دارویی، ادویه ای و معطر، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
شیوا رحیمی تنها
دانشجویان کارشناسی ارشد گیاهان دارویی، ادویه ای و معطر، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :