سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: TEDECE01_344
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 429
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله هماهنگی تجهیزات حفاظتی در شبکه های توزیع با حضورDG
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر استفاده از DG در شبکه های توزیع رایج شده است چنانچه DG به شبکه توزیع متصل شود ممکن است عملکرد سیستم حفاظتی شبکه های توزیع مختل شود و در هماهنگی شبکه مشکلاتی ایجاد نماید. یکی از روش های مقابله با اثر منابع تولید پراکنده بر حفاظت شبکه های توزیع، هماهنگ سازی مجدد تجهیزات حفاظتی و تعویض مدارشکن ها و فیوز های با قدرت پایین با مدارشکن ها و فیوزهای با قدرت بالا می باشد. برای اجتناب از هزینه زیاد می توان با تغییراتی در شبکه، اثر منبع تولید پراکنده را در هنگام وقوع خطا به حداقل رساند. از جمله روش های پیشنهاد شده، استفاده از محدودکننده جریان خطا FCL می باشد. FCL در عملکرد شبکه در حالت عادی تغییری ایجاد نکرده و جریان تولید پراکنده را در شرایط خطا محدود می کند. در این مقاله پس از مرور تجهیزات حفاظتی و هماهنگی حفاظتی، ادوات شبکه نمونه حلقوی در نرمافزار DIGSILENT شبیهسازی شده و با استفاده از الگوریتمی هماهنگی بهینه حفاظتی با حضور DG و با استفاده از FCL ایجاد خواهد شد
کلیدواژه ها:
توليد پراكنده (DG) ، سيستم توزيع هماهنگي تجهيزات حفاظتي، محدودكننده جريان خطا FCL
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/396265/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مدنی محمدی، علی و شریعتمدار، سیدمحمد و امیر، وحید،1394،هماهنگی تجهیزات حفاظتی در شبکه های توزیع با حضورDG،کنفرانس ملی فن آوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر،کرمانشاه،،،https://civilica.com/doc/396265
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مدنی محمدی، علی؛ سیدمحمد شریعتمدار و وحید امیر)
برای بار دوم به بعد: (1394، مدنی محمدی؛ شریعتمدار و امیر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- Developing Spatial Data Infrastructure to Facilitate Disaster Management
- Data Processing in Space, Time and Semantics Dimensions
- A Layered-Structure Ontology for Resolving Semantic Ambiguities of Field-Based Geo Services
- آنالیز تنش و بهینه سازی پلهای متحرک نظامی با بکارگیری روش FEM بامواد FRP
- ریز پهنه بندی درجه ٢ وارزیابی اثرات زلزله بر شهر کرمان با استفاده از GIS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.